Deletedmom_985 mavigibibakti henuz su vermiyorum ama kesinlikle bebek suyu vermeyecegim herhangi bir markadan damacana su soyluyoruz evimize o sudan vericem. icinden cikilmaz bir hal alir yoksa
sarikavun mavigibibakti yok ama biz sise su aliyoruz ve esimle genelde kafamiza dikeriz o yuzden de bebegime de su alirken bu 300 ml lik kucuk sise sulardan aldim. Hem onun suyu oldugu belli olsun hem de uzun sure acik kalmis olmasin diye o sudan veriyorum yemegini fln da icme suyuyla yapiuorum
bberatbarlas mavigibibakti suyu kaynatiyorum soğutuyor um akşama kadar o su ile devam ediyoruz ertesi gun yinr kaynatıp veriyorum sonuc kaynayıp sogutup veriyor7m iste 😀
_Hera mavigibibakti hazır Su kullanıyorum kendi ictiklerimizden. Yemeğini ayrı yaptığım için de içine hazır Su lullaniyorum çünkü Sularımız çok kireçli hiç güvenmiyorum.
surprizbebe mavigibibakti bebek suyu özellikle bir marka görüyorum piyasada. Ve internetten bi araştırın rezalet… suyun temizliği şüpheli. Biz zaten damacana içiyoruz onu kaynattım bi kaç ay. Sonrasında kaynatmadan aynı suyu vermeye başladım bi sorun yaşamadık
arasmom16 Bir iki ay bebek suyu verdim sonra almaya gitmeye üşendik derken ki iyiki üşenmişiz boşa masraf bizle damacanadan içiyor kaynatmıyorum da gerek yok