Usnac1995 Şimdilik böyle, oda baya büyük olduğundan şekil almadı sanki. Değişik şeyler yapmam lazım 😂
monica50 Usnac1995 bizdeki yatak da buna benziyor ve aynı şekilde sticker falan düşünüyorum trendyoldan mı aldınız
Cicektebenimcicekligunlerde Usnac1995 Tam tersi ferah böyle iyi bence çok oyuncak kitap olduğu zaman dikkat dağınıklığı oluyor. Güle güle otursun 😀
ollaluna7 Usnac1995 çok güzel olmuş güzel günlerde kullansın yavrunuz ☺️ mobilyanızı nerden aldınız acaba
monica50 maygirl oyun alanı ben de çok istiyorum ya alan olur mu bilmiyorum ama çok kullanışlı görünüyor
monica50 MamaUygarVibes bayıldımmm ne güzel geniş geniş alanınız var 🥰 kitaplıktaki kitaplar dikkatimi çekti müsait olunca atabilir misiniz özellikle ingilizce olanlar
MamaUygarVibes monica50 Bunları bulabildim İngilizce olarak telefon arsivinden evde olsam diğer begendiklerimide atardım 🌸
monica50 talhamamy duvar kağıdı çok hoş olmuş ben de böyle bir şeyler düşünüyorum ama bakalım bir türlü karar veremiyorum ya
monica50 kayabahce kız odası işte ya bizimki eşşek sıpası babası arabalı sticker falan istiyor ya da dinozorlu 🥲
maygirl monica50 alanınızı siz daha iyi bilirsiniz tabi ama kullandığım oyun alanı tercihinize ve alanınıza göre büyültüp küçültülüyor.
Kisirvetursu monica50 misafir geldiğinde ne yapıyorsunuz acaba bizimkide bu kitaplıktan fakat misafir gelince cocukları yırtıyor kitapları dağıtıyorlar her gelip gitmelerinde cok zorlanıyorum oğlumda bu şekilde rahatlıkla alıyor o açıdan iyi oluyor ama duvara asacagım sanırım yükseğe bilemedim 🥲