busraa1138 Elimde hiç kullanılmamış bu ürünler mevcut yeni doğan ve 3-6 ay bedenler. Kadifedir. Çok fazla almışım farkli modelleri de var isteyen olursa yine atarım
busraa1138 ersuras merhabakar bunlar gibi tulum yada ikili takım şeklinde yeni doğan takım var hastane çıkışı yok ama malesef
kums ersuras bende var doğum ne zaman şu an kullanıyoruz ama 1 kere daha giyer en fazla satıcam sonra hemen
gamzesezer ersuras bende hiç kullanılmamış var ogluma hediye geldi ve hiç giydirmedim alt üst takım eldiveni şapkası önlüğü var
busraa1138 ersuras yenidoğan tulumlar 250 Yenidoğan takımlar 300 tl kadife ve normal kumaşta var kaliteli çok güzel yeri. Hediye için kesinlikle tavsiye ederim
busraa1138 Bunlar var birde o kadife olan tulumların ikili takım şeklinde olanlarda var ondan isterseniz öylede olur
busraa1138 Miniminnoss kadife olanlarda yok ama diğer tulumlar da mevcut birde kolej ceketlerinde o bedenler mevcut kız-erkek
busraa1138 Miniminnoss bazı ürünleri gardropsa yüklememişim unutmuşum şimdi bi kontrol edin eğer ki hoşunuza giderse o şekilde iletişime geçelim
eloelo @Miniminnoss @ersuras gardırops elooelo bi bakın isterseniz orijinal ayakkabı vicco ve kız benek kıyafetleri var
eloelo Miniminnoss Büşra hanım farklı biri ben değilim ben ayakkabı var diye yazdım Büşra hanım kız bebek kıyafetleri satıyor 🌸