kayrapinar mrb bebegim 3 aylik tam bugun 2 aylik kontrolumuzde 4.900 cikti kilosu su anda 5.200 olmus 300 gram almis 1 ayda emmesi iyi guzel bi sekilde uyuyo huysuz degil sadece anne sutu aliyo kilo almasi icin ne yapabilirim yada kendim neler yemeliyim 😞😞
Mirayy00 kayrapinar alerji felan olabilirmi acaba bizde ilk 3 ay iyi kilo aldık 2 aydır yavaşladı malesef
Neset kayrapinar alerjisi olabilirmi acaba benim oğlum 2 ay çok güzel kilo almıştı. Sonra ağlaması filan kanlı kakayla alerjisi olduğunu öğrendik. Düşüşe geçmişti aylık 300 gram almıştı. 4. Ayda 550 gram aldı ben diyet yapmıştım. 5. Aydada öyle 6. Ayda yine diyeti açtık geçtimi acaba diye ama yine kilo almadı o ay ve yine kanlı kaka gördüm. Sonrasında zaten 200-300 gramlara düştü kilo alımı. Bence bi doktora götür onlar yönlendirir seni
[silindi] kayrapinar canım Süt’ün yağlıysa biraz alır kilo sen beslenmene dikkat et baktın yine az alıyor mama takviyesi yaparsın üzülme
kayrapinar Kbraa34 canim saglik ocagindaki ebede mama vermeni tavsiye etmem dedi napacagimi sasirdim bnde
GSA1319 kayrapinar doktordan fikir almak daha doğru olur mama tıbbi bi gereklilik olmadığı sürece verilmemeli ki buna karar vermek buradaki insanların yetkisinde değil hemen mama vermelisin bence yazıp geçiyor insanlar ama olası bi meme reddinde sıkıntıyı sadece siz yaşayacaksınız
kayrapinar Neset kakasinda flan oyle kanli kaka yok 2 ay guzel aldi ama bu ay cok az almis randevu aldim bi götürcem cnm
kayrapinar [silindi] beslenmemdede neler süt yapar acaba sütum var ama saglikli olmasi icin neler yiyebilirim ki
Eylul06 Canım sulu yemek ye bol bol ben annemlerde cok yedim bu tarz kızm 1700 kg aldı eve geldim hep kolay olsun diye makarna ve. Kolay yemekler yaptım sonuç 800 gr Almıs cok suçlu hissediyorum kendime bu ay için söz verdim sulu yemek yapacagım
kayrapinar Eylul06 canim sulu yemek yapiyorum ama devamli deil iste hergunde sulu ymek ne yapacagim diye dusunuyorum aklima bsey gelmiyo
Filizsahra kayrapinar protein ağırlıklı beslenme öneririm et tabuk balık tahin bal kuru meyve kuruyemiş ve uzun emzirin bir göğsünüzü uzun emzirin hemen diğerini vermeyin ön süt yağlı olmadığı için kilo yapma hurma incir tüketin kuru dut
[silindi] kayrapinar canım o bünyesel galiba tam bilmiyorum yanlış söylemim ama yani Süt’ün yağlı olması .. sabah kahvaltını güzel yap yumurtanı ye haşlanmış şekilde yani aslında biraz protein ağırlıklı beslenebilirsin belki hani tam net bişey de diyemiyorum cnku sonuçta alabilcegnşz şey olabilir alamayacagınız ama baktın ki doymuyor mamaya geç canım anne sütüyle mama ver sonuçta hersey çocuklarımız için ❣️
3prenses 1 ay 4 gunluk kizim var ve o da hic kilo almiyor ve morelim cok bozuluyor ne yapacagimi bilemedim yardimci olursaniz sevinirim
kayrapinar Filizsahra uzun emziriyom cnm kendisi birakana kadar cekmiyorum bn verdigin bilgiler icin tesekkur ederim hepsini alip gunluk yiycem
Zeynep1625 kayrapinar bnm kzm 4 aylkkn 5.500dü yinede ne doktr nede hemşire sorn etmdi. Gayet sağlklı mama verme sakn dedi ki verdğmde mama alerji yaptı. Bence gayet iyi sennki
kayrapinar Zeynep1625 tesekkur ederim canim ebe az almis deyince moralim bozuldu iste her cocuk bir deil kafaya taktim bnde
mihrosum kayrapinar mama takvıye verıyorum suan mama öcu degıl canım benım kızımda aynı sekılde aylık 300 350arwsıydı suan mama takvıyeyle toparlandı cok sukur yoksa 2kılolarda kalırdık valla
kayrapinar mihrosum mama veririm canim da mamaya alisinca bni birakir die korkuyom emmez diye saglikli olsunda mama da veririm mamaya karsi degilim sonucta hersey saglik
kayrapinar [silindi] tesekkur ederim cnm dediklerini yapacagim alabilgim kadarini alir yaparim bunyesel de olabilir dedin gbi cunku babasida bnde minyon tipliyiz dogdugundada zayif dogdu