neslihanazakli oylesinebiri__ ben o kürü yanli yaptım sanırım sarımsaklarını daha sonra içinden alıp sadece bal limon kısmını verecekmişiz sarımsaklı verince ve sarkmsağı bol koyunca bizde aşırı bir yanma yaptı miğdede çocupum zaten yutamadı
oylesinebiri__ neslihanazakli 1 diş sarımsağı doğrama tahtasında küçük küçük doğrayın ezmeyin mideyi rahatsız eder küçük bi kaba alın üzerine bi kaç damla limon sıkın 1 çay kaşığı da bal koyup karıştırın sonra verin yutsun üstüne su verin
neslihanazakli oylesinebiri__ sarımsağı bütün şekiklde balta bekletsem limonla karıltırıp etki edermi sizce
neslihanazakli oylesinebiri__ ben rende yapmştım birde byle deniyeyim miğdem iki gün kendine gelemedi rende yapınca
Gamzeliff neslihanazakli yok canm bir miktar su,nişasta ve tereyağ hafif koyulaşana kadar pişir ılık ılık yedir pelteyi bogazı yumuşatıyor, pekmez koymadm ben bazen tatlı bogazı daha cok gıcık yapıyor
Gamzeliff neslihanazakli burnunu mümkün oldukça temzlemeye çalış canm balgam olmasn öksürük vs ugrasmayın, ıhlamur ve kuru dut suyu da iyi gelr Allah şifa versn kuzucugs
neslihanazakli Gamzeliff dut baş veriyorum umarım ilerlemez geçen yıl çok çektim hastalıktan genelde hastalık oldumu bşrden ateşw döndürürrdü erken umarım bu sene zorlu geçmez ❤️bğtğn bebeişker hastalar iyi olsunlar
oylesinebiri__ neslihanazakli rende yada ezerseniz mideye zarar veriyor çok keskin ağrı yapıyor sarımsak ezilip yutulunca doğrama daha iyi rahatsız etmez geçmiş olsun şifa olur inşallah