Gamzelikiz_34 Kacıncı gelinisiniz benim eşimin üç tane erkek kardeşi var biri boşandı diğeri hiç evlenmedi en küçük daha küçük ben tek gelinleriyim siz peki kızlar 🥰maksat sohbet 💬 😅💖
hepyerdeyizz Gamzelikiz_34 küçük gelinim baskada gelmeyecek ha eltinin oğlunu sayarsak bilmem dkdk nerdeyse yaşımız aynı
Gamzelikiz_34 Feyzosumunannesi ne güzel canım huyları aynı mı bazıları değişir gelinleri çoğaldığında
Pamukhanim_ Gamzelikiz_34 eşimin kardeşi eden önce evlenmiş ama boşanmış tek gelinim büyük gelin oluyorum galiba
Gamzelikiz_34 Pamukhanim_ önce evlenmiş ama boşanmış t Benim eşimin abiside aynı o da boşandı ben hepsine dedim tek gelinizim dedim büyük de oluyorum dedim hejdjbdjsjnssbjdsj kayınbabam ters ters bakmaya başladı baksın 😅😅🤣🤣🤣🤣
Elfgrn Gamzelikiz_34 İlk gelinim Eşim 5 erkek kardeş 3. Numara bizden 4 yıl sonra 1. Numara evlendi. Diğerleri bekar
blueberryyy__ Gamzelikiz_34 şuanlık tek gelin tek torun ☺️eşimin 2 erkek kardeşi daha var ama onlar küçük eşimden yaş farkı çok ondan baya bir zamanda tek kalacağım galiba 😂
binnur37 Gamzelikiz_34 Düşünmüyo istemiyor .. Hiçte güzel değil kadın gidip gelip bana sarıyor bir gelin daha alaydı ağzına edeydide göreydi gününü