Mylittleboy anneler bi sorum olacak size , ek gıdaya gecince alıncak kitaplar arasında acıkınca yer mi ? , bu cocuk ac mı iceriginde ne fark var hangisi alınmalı alıcam ama bilemedim yardımcı olursanız sevinirim 🙏🏻
[silindi] Mylittleboy hiçbiri ☺️☺️ İnan’ın bende var bu çocuk aç ek gıdaya geçince hevesli hevesli yaparım diyordum açmadım bile kitabı kendim tarif yapıyorum 🙂
Seydasi Mylittleboy ben aldım güzel tarifler var ikisinde de farklı şeyler yer alıyor ama pembe olan kitabı almanızı tavsiye ederim. Biz yapıyoruz gayet güzel tarifler en azından aklıma bişey gelmeyince karıştırıyorum farklılık oluyor tariflerin yani sıra doktorların uzmanların yazılarıda mevcut gayet güzel bilgiler paylaşmışlar
[silindi] Mylittleboy valla suan evin neresine kitap onu bile bilmiyorum ☺️☺️ Dünde bi post açılmıştı annelerin çoğu almış duruyor kullanmamıstı zaten tarifler az cok ayni ekliyorsunuz çıkarıyorsunuz çeşitleri siz daha iyisiniz yaparsınız emin olun ☺️
[silindi] Mylittleboy instgramda ek gıda anneleri diye bi sayfa bar ben ilk ordan bakarak yapmıştım sonda da kendim yapıyorum şimdi 🙂 ordan bakabilirsin fikir amaçlı 🙂
Jelibon88 Bencede gerek yok kitaba zaten yiyen bir bebekse herşeyi yer yemiyorsada ne yapsaniz yemezz 😊
Seydasi Mylittleboy mesela alışverişe çıktığınızda tam buğday unu tam pirinç unu yulaf unu mısır unu irmik keçi boynuzu özü alırsanız rahat edersiniz tarifleri yaparken. Atıştirmalıkları kendine özgü yapmış. Süt alerjisi olan bebeğe ayrı tarifler filan. Mesela normal bebek için labne önerirken süt alerjeni bebeklerde badem sutu yoğurdu peyniri yapımını gösteriyor bi alternatif sunuyor