dnzozkn Hanmlar kızım 51günlük,ön kısmı ve poposu çok kuru hatta kuru oldgndan yara tarzı kızark da çıkıyor bunun için nemlendirici kullanablrmıyım yada bebek yağı?hani sürekli de temizleme pamuguyla ıslatp siliyorum fayda yok
ZeynepAdam dnzozkn ben tüm vücudu için zeytinyağı kullanıyorum 3,5 aylık hiç bi sorun olmadı. Yeğenim 10 yaşında onu da zeytinyağı ile büyüttük erkek olmasına rağmen cildi yumuşacıktır hep. Hiç kuruluk görmedik şükür.
Pelin05 dnzozkn Hindistancevizi yağı öneririm canım. Nemlendirici olmaz ya da bebek losyonları da olabilir. Zeytinyağı asidik özelliği varmış ondan Hindistancevizi yağı ☺️
Tuba1907 dnzozkn soğuk sıkım hindistan cevizi yağı kullanabilirsiniz. Hem çok güzel nemlidirir, doğal ve zeytinyağı gibi asit oranı yok
Twity ZeynepAdam tüyleri besliyor dediler o yüzden süremiyorum..hala dökülmeyen sırt tüylerimiz var🤔🤔2.5 aylık kızımda..dr dökülür dedi ama bekliyorum hala
dnzozkn @ZeynepAdam zeytinyagı yeterli mi ısıtıp ılıtıp öyle mi sürmeliyim yoksa direkt mi sürmeliyim canm