Bade38 gultenpolat 10 aylıkken emekledi 13 aylıkken yürüdü 16 aylık olacak tutamiyoruz koşuyor artık yani kendine bırak hazır hissetsin ben hiç zorlamadim kendileri hazır hissedince herşeyi yapıyorlar
hepyerdeyizz gultenpolat 6 ayını az geciince sürünmeye başladı yarin8 aylık oluyor tam iki gündür diz üstünde emekliyor
HELELEKADIN gultenpolat 5 aylık emekledi 7 aylık sıraladı 11 aylıktı yürüdü her çocuk bir değil kimisi hiç emeklemeden direk yürüyor 🫠
HELELEKADIN 6806 yok ya doğduğundan beri herşeyi erken yaptı ama bu bence hiç iyi bişey değil dengesini kuramadan ayağa kalktığı için sürekli düşüyordu 1 sn yanından ayrılamıyordum sürekli kafasını vuruyordu
madonnaa gultenpolat 9 buçuk aylıkken emekledi, 10 buçuk aylıkken yürümeye başladı. Geç emekledi erken yürüdü🤗
UrbanMom gultenpolat 8 aylık emekledi 13 aylık yurudu. Aslında normal zamanlama ama benimle beraber doğuran tüm çevremin bebeleri 6 ayda emekledi 11 ayda yürüdü tabi geri mi kaldi diye düşünüyordum fakat simdi yerinde bile oturmuyor.
ilayss gultenpolat 6. Ayda emekler gibiydi hazırlık aşamasıymış 7. Aya 2 gün varken emeklemeye başladı
samat gultenpolat 5 gün sonra 6 aylık olucak emekliyor ve desteksiz oturabilir Ama her bebek bir değil 🥰 yaptığım tek şey sık sık yüz üstü oynamasını sağladım sevdiği ıyuncakları uzağa koyup onlara uzanmasını bekledim ve aynanın karşısına çok koydum