newwmommy birannne_ bugun gün menüsü var bende Mercimek köftesi Kereviz salatası Kurabiye Patatesli börek Limonlu Chesecake
newwmommy mamacitaa_ evet aşkım akşama gelicekler dünden börek kurabiye tatlı yaptım ekstra yemekle uğraşmıcam 🥹 ilk kez cheecake yaptım inş güzel olmuştur 😂
mamacitaa_ newwmommy ya tatlı falan çok yorucu oluyor benim için ya çok üşeniyorum öyle şeyler yapmaya🥹 senin eline koluna sağlık canım bence çok güzel olmuştur ben daha önce hiç cheesecake yapmadım mesela:D Geceb yil komsum yapalım filan dedik öyle yapmadık ya
newwmommy mamacitaa_ valla bende bir cesaret yaptım aşkım be zamandır niyetleniyorum bu arkadaşım kocaeliden gelicek özenli olsun istedim inşallah tutmuştur dün sadece tatlı kurabiye börek onla uğraştım çocukla anca .. bakma bende üşeniyorum normal zamanda aman kalkayım da tatlı yapayım demem yanii
[silindi] birannne_ Izgarada dana antrikot Firinda kasarli tereyagli kanlıca mantari Salata Magnolya🌸
bebiskoveannesi birannne_ Ezogelin çorba Sulu köfte Pirinç pilavı Salata-ayran Tatlıya daha karar vermedim. Belki burdan bi fikir çıkar. Afiyet olsun 🌸