m_l508 Hanımlar benim kızım 9 aylık olucak gece cok sık uyanıyor sizlerde de oluyor mu sebebi ne olabilir ne kadarlık bir süreç biraz istiraleşelim🥲
nnoktaa m_l508 gazı olabilir huzursuz olabilir. Emiyor mu diye sormamın nedeni benim oğlum sürekli emmek için uyanırdı meme ağzına girdiği an geri uyurdu. Şimdi emmeyi bıraktık. Daha uzun uyuyor çok şükür. Uyanırsa da sırtını sıvazlayarak geri uyutuyorum.
kbrhrn m_l508 bizim dişten sanırım, 6 ay 1 haftalıkken 1 hafta arayla alt iki diş çıktı, 1 aydır da üstten 4 dişi şiş, biri bu sabah baktığımda patlamıştı. Onları çıkardıktan sonra rahatlar diye umuyorum 😔
m_l508 kbrhrn insaAllah bizimki daha diş çıkmadı bende ona bağladım ama 1 hafta oldu çıksa rahatlariz insaAllah bizde
sadecesenmelek m_l508 9 ay 17 günlük saat başı kalkıyor çok zor ya emıyor ve Benm uykusuzluktan sütüm de çok az ona rağmen emzik niyetine beni kullanıyo 🫣
betamom m_l508 ben chat gpt ile arastırmıstım. İki uykuya düşmek istedikleri için oluyomus. Benimk 7 aylık ama bir dan 4 uykudan 3 e ordan hemen 2 ye düşmeye calısıyor. Artık 3. Ye zorlamıyorum erken yatırıyorum rahat etti. Saatini geçirince gece zibilton kere kalkıyor