Birkizannesi123 Arkadaşlar kızım hergün gece uyanıyor ya hiç deliksiz uyuduğu günü bilmem neden oluyor ki çıldırıyorum bazen sebebi nedir ki alışkanlık oldu beni odasına çağırıyor
SevimliHayaletCasper Birkizannesi123 benide çağırıyordu bi ara dayanamadım bi gece uyumadan önce dedim ki bak bir daha gece beni yanına çağırma ben uyuyamıyorum uykusuz kalıyorum. Ama korkuyorum falan dedi. Evimizde korkacak hiç birsey yok korkma dedim. Şimdi çok nadir çağırıyor 3 4 günde bir falan.
canocan231_ Birkizannesi123 benim oğlumda 4 buçuk yaşında gece uyanıyor su istiyor yanımda kal diye ısrar ediyor bu yaşlarda çocuklarda anneyi kaybetme korkusu ve yalnızlık korkusu sarıyor bilinci bu tür şeylerle meşgul olduğu için gece sık sık uyanırlar lütfen sabırla sevginizi hissettirin o güveni verirseniz cesaret hikayesi okursanız en geç 1 haftaya düzelir
ayseasel1 Benim yavrum da bu yaşlarda gece uyanır ve su ister kendi yatağında yatınca kesin uyanır yanına çagirip geri uyurdu simdi beraber uyuyoruz , kendi yatağında tek yatmak istemiyor
oglumubeklerken Birkizannesi123 4 yaş oğlum. Deliksiz uyuduğu gecelerde oluyor, gece uyanıp bana seslendiği de oluyor. Gidip yanına yatıyorum uyuyoruz sonra, öyle uzun saatler uyanık kalma durumu yok çok şükür ki 🤲🧿🙏
Birkizannesi123 oglumubeklerken benimkide uyanık kalmıyor nadir ama hergün gece çağırıyor uyku sersemi gidiyorum yanına yatıyorum sarılıyor uyuyoruz
oglumubeklerken Birkizannesi123 bende sabah bi uyanıyorum ya da gecenin bi vakti uyanıyorum oğlumun yanındayım diyorum ne zaman geldim ben buraya hiç haberim yok 😊
mbabygirlm Birkizannesi123 benim kızımda 3.5 yaşında 1 haftadır gece altına kaçırıyor anlam veremiyorum ya