Kvsr1 Bebeğim 4,5 aylık sanırım süt ve süt ürünlerine alerjisi var sizler nasıl bir diyet uyguluyorsunuz yiyecek hiçbir şeyim kalmadı sinirlerim bozuldu üstüne bir de atak dönemindeyiz sizler nasıl başa çıktınız bu konuyla
Derin17 Kvsr1 doktor mu koydu bu teşhisi mesela atopik egzama oldu bebeğim herkes süt alerjisi falan dedi doktor böyle bir teşhis koymadı, farklı birşeylerde olabilir
Kvsr1 Bir de sümüksü kıvamda ince nokta nokta şekilde iplik şekilde kırmızı noktalar var kakasında kan gibi daha önce başına gelen var mı bebeğimde egzama da var
[silindi] Kvsr1 merhaba geçmiş olsun muhtemelen alerjisi var ben kahvaltida zeytin recel elma armut pekmezi patates ve ekmek yiyodum coklu besinden de suphelenildigi icin bi muddet salcasiz yemek bile yedim yumurta alerjisi var mi peki alerji doktoru varsa onunla devam edin biraz zor bi surec ama gecici cok sukur
Ikrazumra19 Kvsr1 sut alerjisi tanisi nasil kondu peki egzamadan kaynaklida olabilir bu soyledikleriniz
Kvsr1 Derin17 egzaması vardı zaten Dr atoderm krem verdi alerjiden şüphelendi test yaptırmadık ama süt ürünleri kullandın mı egzama artıyor
Derin17 Kvsr1 farklı testler gerektiren birşey alerjik durumlar siz en garantisi Bi doktora götürün belki yoktur boşu boşuna kendinizi sıkıntıya sokmamış olursunuz, inşallah yoktur
Kvsr1 Ikrazumra19 işte süt alerjisi egzamayı da tetikliyormuş ve geçen gün kan renginde ipli şeklinde nokta nokta bir şeyler vardı kakasında
Kvsr1 [silindi] ya şöyle söyleyim çoktandır egzama vardı yüzünde krem başladık ara ara azalıp artıyor muhtemelen alerjiden çünkü süt ve yumurta yediğim zaman artıyor egzama bir de asıl merak ettiğim konu şu kaka meselesi sizde de kana benzer kırmızı renkte iplik şeklinde nokta nokta lekeler var mıydı
[silindi] Kvsr1 bizde 3 kere oldu 4.ay asisindan sonra da görmüştüm kaka hep mukuslu ztn diyet yapınca bi daha olmadi