Miniminimini 7 gündeyiz sari yüzü hep sınırdayız korkuyorum gecmiyor sanki emziremiyorum çünkü emmiyor mamayla devam ediyorum:((((
ozdenizzz Miniminimini manayla devam etmek bir sorun değil kesinlikle önce bunu kafandan at mamaya öcü gibi davranan herkesten de uzaklaş lütfen. Benim ikizlerimden biri de aynı durumdaydı ben meme mama olarak gidiyordum ne zaman mamayı içti toparlanmaya başladı fakat bizimkisi uzamış sarılık oldu öyle dedi doktor 40 günde geçti hiç sorun yok toparlayacak mama saatlerini kaçırmayın. Sabırlar diliyorum.
Marianne Miniminimini mamayla devam etmeniz normal. Sizin kan grubunuzla çocuğunuzun kan grubu aynı mı?
iremb7 Miniminimini 36 haftada doğum yaptım süyüm gelmedi sarılık olduk mamaya başladık ve şuan kesinlikle emmiyo 40 günlüğüz ama iyikide mama vermişim yoksa sarılığımız bitmezdi hiç de pişman değilim saate bir kaldır karnını doyıur
gokkus7 Miniminimini 34 günlüğüz anne sütü+mama sarılık hala devam ediyor ama azaldı merak etmeyin düzelecektir
Marianne Ladybugs aynı olduğu zaman sarılık hızlı geçer. Farklı olduğu zaman bebek bünyesi anne sütünü ilk başlarda toksin madde olarak algılayabilir, fazla antikor üretiyor. O yüzden mama vererek daha hızlı atlatırsınız.
[silindi] Miniminimini düzenli olarak önce emme sonra mama şeklinde devam edin. Hem sütünüz artar hem aç kalmamış olur sarılığı geçer inşallah ❤️
Ladybugs Marianne bilemiyorum ama katılmıyorum oğlumun kan grubu benimkiyle aynı 3 ay uzamış süt sarılığı sürdü çok zor geçti
ayperiayse Marianne hızlı geçer diye bisey yok bebegimle kan gruplarımız birebir aynı kızım 2 ay sarılık dolaştı
Marianne Ladybugs bu bir fikir değil. Doktorunuza sorabilirsiniz, tıbbi açıdan kanıtlanmış. Peki 3,5 ay sürme sebebini söyledi mi? Neden karaciğer bilirubini uzun süre ürettiğini açıkladı mı? Bilirubin seviyesi kaçtı?
Ladybugs Marianne ortalama 15 16 kadardı diye hatırlıyorum oğlum erken doğmuştu o sebeple olabileceği söylendi bende çok şaşırmıştım bu kadar uzun sürmesine bayağı zor atlattık
Minikbirprenses Miniminimini geçmiş olsun bizde sarılık olduk bir gece hastanede yattık mama içiyorsa mama içsin emiyorsa emsin mama da kötü değil banada korkarak verdirdiler hep şimdiki aklım.olsa nasıl doyuyorsa öyle yapardım yüzünün sarılığı hemen geçmiş bizim 3 ay sürdü nerdeyse o konuda içiniz rahat olsun
ayperiayse Siz yeterli beslesenizde bazen sarılık uzun surebiliyor caninizi sıkmayın her şey geçecek söz sadece bebeğin göbeğini altına kadar inmemesini kontrol edin