eses123 Hiç sevmiyor fikirleriniz var mı nasıl içirebilirim genel olarak süt dışında süt ürünü sevmiyor bende süt vermek istemiyorum çok fazla
birerkekbirkizannesii eses123 sevmıyor benım kızımda kefır yoğurt labne ben her gün meyvelı kuruyemıslı yapıyorum yıyor
beybimeybi eses123 icine muz koyup blendirlayip veriyorum cok seviyor. Yazin da seftali ile deneyin o da güzel oluyor
maygirl eses123 çok sulu olmayacak şekilde.goz karari kendinizde ayarlayabilirsiniz.kefirin o tadı ayran gibi oluyor.yarı yarıyada olur ceyrek doldurup yarımdan bi tık fazla suda olur gibi gibi..
eses123 cokbilmismom yaban mersini yok şuan ama tek muzla güzel olurmu acaba anlamaz dimi o kefir tadını
biricik9 maygirl merhaba birşey soracağım size benim bu ayın sonunda inşAllah 1 yaşına giricek ben evde yaptığım köklerden verebilir miyim acaba süt katıyorum bazen daha hiç vermedim ona göre kek yaptım yoğurtla ama kendi yaptığımızı sütle olanı ne zaman vermek gerek bilginiz var mı siz verdiniz mi kaç aylıktan sonra verdiyseniz
birerkekbirkizannesii eses123 yoğurt kefır labne meyve ve kuruyemısi robot gıbı olan makına varya ondan gecırıyorum
Kuzeymomss eses123 Benim oğlum da hiç sevmiyordu , şuan 3.5 yaşında beni gördü içerken içmek istiyorum dedi ve şuan benden daha çok içiyor. Bence istemiyorsa bir süre ara verin , sonra tekrar teklif edin hatta belki kendi ister. Gerçi kaç aylık ?
Alparslanmom__ eses123 kefiri muzla yada sevdiği bişeyle blenderdsn geçirip verebilirsiniz isterseniz bisküvi koyun içine katı şekilde de verebilirsiniz
Ftet Kefir neden içirmek istiyorsunuz yani mesela yoğurt yedirmeye çalışmıyorsunuz kefiri yedirmeye çalışıyorsunuz ? Sadece merakımdan sordum benim bebeğimde yemez içmez ama içsin diye uğraşmadım çok mu yararlı 😊 hani bi bilgim yok yanlış anlaşılmasın öğrenmek için soruyorum
biricik9 Ftet kefir probiyotik açısından en zengin olandır bağırsaklar için sindirim için çok iyi doktorlar tavsiye ediyor yoğurtta kemik sağlığı için çok iyi güçlü yapıyor benim oğlum yoğurt daha çok seviyor her gün veriyorum sütte daha geçiş yapmadık
maygirl biricik9 merhaba sade süt hiç vermedim henüz faydasndan cok zarari var malum.ev keklerinden vermedim 2 yaşına kadar icinde şeker olduğu için.hurma özü filan koyuyordum kızıma kek yaptığımda.olabildigince şekerden uzak tutmaya çalıstim meyve ve özleri ile verdim şekeri yani.2.5 yaş halen pek tanişmış sayılmaz. Ama verilir.dilerseniz verebilirsiniz hazır paketli gida degil neticede ev yapimı.kararında ve dozunda verdiginiz surece bisey olmaz şuanda.alerjisi yoksa tabi süt ve ürünlerine.tadabilir.
idildeniz35 eses123 ayy bizimki pipetle içmeyi öğrenince onun hevesiyle içmeye başladı yoksa hiç sevdirememiştim. Eker’in kefirini sevdi ama tadı ayrana çok yakın, sütaşı o kadar sevmedi mesela
adakin eses123 kefir muz ve kuruyemişi blend edip 1 kaşık pekmez koyuyorum bayılıyor. Ara öğün olarak veriyorum tokta tutuyor. Kuruyemiş olatak ya ceviz yada fındık koyuyorum cam rendeden geçirip
biricik9 maygirl teşekkür ederim bende şekerle yapmadım şeker yerine pekmez kullanıyorum doktorumun tavsiyesi üzerine ne süt nede şekerle tanışmadi bazen bizim yediğimizi görünce canı istiyor misafirlikte üzülüyorum onu öyle görünce arada versem nasıl olur dedik teşekkür ederim cevabınız için