susamtanem_ Kızlar kardeşim çalışıyor akşam ayakları bembeyaz oluyormuş başparmak özellikle ve aşırı ağır bir koku oluyor evi sarıyor çözüm olarak ne yapabiliriz ne kullansın önerdiğiniz kesin işe yarayacak bir şey var mı
Gzdzeynep susamtanem_ karbonat ı denedi mi daha önce muhtemelen ayakları terlediği için kokuyordur kaliteli gerçek deri ayakkabı giysin ve karbonatla yıkasın bence.
Busegr susamtanem_ epsom tuzu ile ayak detoksu yapsın. Deri gibi değilde daha ayağının hava alabileceği bir ayakkabı ve bence ennnn önemlisi pamuklu çorap kullansın
mamabear_ susamtanem_ karbonat duymuştum ama bilmiyorum. Komşumuz oğlunun ayakkabılarına döktüğünü söylemişti. Bir de tuzlu karbonatlı suda ayaklarını biraz tutabilir. Ayakkabı da önemli bir de
susamtanem_ Gzdzeynep gerçek deri ayakkabı giymez de dediğiniz karbonatı denesin nasıl kullanması gerekiyor acaba
Gzdzeynep susamtanem_ karbonatlı suyla yıkayabilir ayaklarını. Ama kalitesiz ayakkabı da kokutur yani. Hep söylerim ucuz etin yahnisi. Ayakkabı ve mont konusunda ucuza kaçmıyorum. Ve ayak sağlığım iyi. Çünkü bütün gün o ayakkabının içinde ayaklarım.
susamtanem_ Gzdzeynep haklısınız bizler de aslında kaliteli giymiyoruz kinetix falan yani ama öyle kokmuyor teşekkürler fikriniz için deneyeceğim
derinshee Trendyoldan bir tanıdık önerisiyle tereson almıştı abim ayak kokusuna çok iyi geldi fiyatıda uygundu bir bakın derim 2 günde bitmişti koku
Ladybugs susamtanem_ Trendyoldan borik asit alın kullanımı üzerinde yazıyor zaten kesin ve tek çözüm ucuz da bişey mükemmel tek kelimeyle
ipeksibel susamtanem_ suyun içine yaş maya atin yarım saat o şekilde bekletip uikasin yyagini bir hafta böyle yapsın sonrasinda yorum yazın bende işe yaradi