djnkntby Bebeğim 4.5 aylık. 1 ay sonra 1 buçuk saatlik bir uçak yolculuğumuz var. Uykularını sadece ana kucağında yaptığı için onu da yanıma almak istiyorum ama bende ilk defa uçakla yolculuk yapacağım. Ana kucağını kılıfıyla uçağa yanımıza alabilir miyiz? Deneyimleyen varsa bilgi almak isterim.
allwrite Nasıl bir ana kucağı? Puset ise ekstra koltuk satın alarak yanınıza alabilirsiniz. Yoksa almazlar. Emniyet kemeri olan ve koltuğa kemer ile bağlanabilen bir ürün olması gerekiyor. Fakat boyutuna göre el bagajı olarak alabilirsiniz. Yolculuk esnasında da bir şekilde idare etmeniz gerekecektir. Büyük ise alt bagaja verebilirsiniz elbette.
djnkntby allwrite yok puset değil merfbaby sallanan ana kucağından. Kılıfı elimde mevcut. Kılıfına koyup uçakta yanıma alabilir miyim acaba diye düşünüyorum. Uçakta zaten kullanmayacağım ama gittiğim yerde mecbur kullanmam gerekecek
allwrite djnkntby Anladım. Yanınıza alın, kontuarda bagaj teslimi yaparken kabin bagajı ölçülerine uyup uymadığını söylerler, uyarsa kabine yerleştirirsiniz, uymazsa alt bagaja verirsiniz. Bebek eşyalarında sıkıntı çıkarmıyorlar. İyi seyahatler.
Betulsark Bavula sığmıyorsa extra paketleyin ve özel kargo yerine veriyorsunuz biletlere işlemi bittikten sonra normal kilo hakkımızdan düşüyorlar ama uçağın içine sokamazsınız
djnkntby Betulsark muhtemelen bavula sığmayacak. O zaman dediğiniz gibi özel kargo kısmından alırım yanıma. Kocaeli’de yaşıyorum ama İstanbul’dan uçağa bineceğim. O kadar yolu götürüp alınmazsa boşuna taşımış olacağım o yüzden kesin nasıl yapılır öğrenmek istedim 😅