Sibel_ismet Biz de ek tadımları bitirdik ama fazla vermiyorum serçe parmagimi geçmez miktar olarak. Sabahları yumurta sarısı labne tereyağı veriyorum öğlen sebze ( bugün mesela havuç ve kabak ) bugün yoğurt yok evde meyve rendeliycem o şekilde vericem. Daha çorba yapmıyorum bir ay daha geçsin iyice alışsın istiyorum sebzelere meyve fazla vermiyorum onlar tatlı hemen yer çünkü her bebek. Ben bunları yapıyorum. İrmik ve yulaf henüz vermedim muhallebi de yapmadım
Rrraaaiiinnn Sibel_ismet merhaba kahvaltı baslamak ıstyrumda ben tereyağı nasıl veriyorsunuz misal yumurtayı yogurt la yumusatıp veırırm ama pekmez de verırım Bı cay kasıgı ama terryag ekmek vermeden nasıl verırım bilemedim 🙄🤔
Rrraaaiiinnn Ezgi8919 merhaba aksam ben yatmadan muhallebi veriyorum her hazır mamanın sade muhallebi tarifi vardır aptamıl kullanıyorum ben onun sıteısndekıne göre yapıyorum yada en kotu su muahllebisi verirsin benimde derdim tam pırınc unu bulamadım pırınc unu koyuyorum mecburen 🙄🤢
Sibel_ismet Rrraaaiiinnn ben kahvaltısına ilk defa basliycaksaniz eğer bir cimdik yumurta sarısı ufalayin bi çay kaşığı labne koyun bi çay kaşığı tereyağı koyun bi tane cici bebe sonra ılık suyla da pure kıvamına getirin. Ben cici bebe kulanmiyorum çünkü bebisimin kilosu var doktor şimdilik kullanmamamı söyledi eğer tatlandirmak istersen bi çay kaşığı pekmez koy dedi bana. Pekmez de bizde alerji yaptı sanırım popo sunun iç kısmında kizariklik meydana geldi ben de bi daha vermedim.zaten tatlı şeylere herkes çok çabuk alisiyo ben henüz tatlı bişeyler vermiyorum. Çok nadiren elma ve armut anca.
Sibel_ismet Rrraaaiiinnn eğer tereyağı kullanmak istemiyorsanız bi çay kaşığı zeytinyağı da olur ben onu daha sık kullanıyorum mesela. Bide tereyağı tuzsuz olcak bebeklere lot peyniri ole
Rrraaaiiinnn Sibel_ismet cok cok tesekkur ederim Allah razı olsun deneyeyim. Bende bebe bisküvisi onermıyorlar zaten onsuz bakayım yıcek mı 😂
soyismimii1 youtubeye bebeğime ek gıda yazın , ilk çıkan sayfa, nohut çorbasından muhallebilere kavanoz mamasından kahvaltıya birçok tarif var kesinlikle yararınıza olacak videolarım olacaktır, su oranına kadar ölçü veriyorum bakmanızı tavsiye ederım :)