Sedanuraydnata Kızlar alalı 6 gün oldu aradılar onayladım. Ama hala sevk edilmeyi bekliyor diyo tamam çok uygun şeyler var ama bu kadar geç gelmesi iyi değil 🤷♀️ başına gelen var mı acaba
Mrsdg Sedanuraydnata evet benimde öyle oldu ürün 15 gün sonra elime ulaştı sebebi kargolar çok yogunmus baya site çok yoğun ondan olabiliyormus dediler
Emineyilmazz Sedanuraydnata kargo günleri var bende sipariş veriyorum verdikten en geç 1 hafta sonra geliyor daha erken de gelebiliyor
Sahreyldrm Sedanuraydnata evet bende de aynı oldu bide kargo takibi yapamadım hep kargonuz yolda yazıyordu 1 haftada elime ulaştı yine de
Haticeguvenc Sedanuraydnata bende kampanyalı günde alışveriş yapmıştım ürünler 1 ay sonra elime ulaştı çok fazla gecikmeden dolayı diğer alışverişim için %20 indirim tanımlamışlardı ☺️
liyosunannesi23 Sedanuraydnata evet lcw kargo konusunda biraz ağır, ama hiçbir problem olmaz merak etmeyin ben sık sık alışveriş yapıyorum
Sedanuraydnata Deletedmom245 Ne güzel ben gelmeyecek sandım 1 ürünümü de çıkarmışlar sepetten kalmadı galiba