cananbulbul 1,5 aylık bebeğim var 90-120 cc arası mama içiyor doktor fazla dedi sizin bebekler ne kadarlık ne kadar içiyo
huhuuu cananbulbul demekki doymuyor içiyor. Bizm doktor ne kadar içebiliyorsa o kadar ver demişti. Şuan 4 ay 11 günlük. 150-180 cc içiyor
kurabiyeee cananbulbul kaç saat aralıklarla veriyorsunuz bir de normal bence benim koz 10 günlüktü 90 cc içiyordu
cananbulbul huhuuu gaz sorunu var çok besliyorsunuz ondan gazı oluyor diyor ama benim bebeğim içiyo yani zaten doyunca bırakıyor anlamadım gitti yani
oktay06 cananbulbul cananbulbul maşAllah kuzuya bence içebilir benim bebeğin de o aylarda istiyordu vermedim çevrem hep yanlış dedi şimdi 3 aylık 90 cc içiremiyorum bence içirememek daha zor
hayrunn asliefe1 bu bebekten bebeğe değişiyor. Bebekler fazlasını içse bile çıkarıyor zaten sorun olacağını zannetmiyorum. Benim bebeğim de başlarda ayına göre fazla denebilecek cc lerdeydi şimdi de tam aksine düşük içiyor. O kendini bilir siz gelişimine dikkat edin
huhuuu asliefe1 evet sadece mama ile besleniyor. Ben 3-4 saatte bir besliyorum. Kilosu 8300. Zaten diş çıkarma döneminde hareketlenince zayıflayacaklar.
hayalperest2310 asliefe1 sizin bebeğiniz kaç aylık acaba 3-4 saatte besliyorsunuz bir de kaç cc içiyor uzun bir aralık değil mi
cananbulbul hayrunn ben de ne kadar alırsa o kadar veriyorum niye vermeyeyim ki yani, gaz oluyormuş ondan dolayı vermeyecekmişim fazlasını
deniz515_ cananbulbul bebekten bebeğe değişir bu durum ama benim bebeğim 150 CC iciyor 5 aylık 2 saatte bir
freyaa cananbulbul benim bebiş de 22 günlük, emzirme üstüne bazen 50-60 cc içiyor. Emzirmeyip sadece anne sütünü biberonla verecek olduğumda 90 cc rahatlıkla içebiliyor.
cananbulbul oktay06 siz neden vermediniz gazdan dolayı mı doktor fazladan içtiği için midesi doluyor gaz oluyor dedi
hayalperest2310 cananbulbul bence de ver canım acıkıyor ki içiyor acıkmazsa midesini bulandırır kusar sen daha iyi biliyorsun
hayrunn cananbulbul gaz çok yemekten mi oluyormuş bi çok sebep duydum ama bunu ilk defa sizden duyuyorum.