pittikmantari_ Kız bebek 63,5 boy 7,300 kilo doktor endokrine yönlendirdi kilosu düşük ve boyu kısa olduğu için başına gelen var mı ne yaptınız çok üzgünüm şuan
iremm58 pittikmantari_ anne boyu baba boyu da önemli genetik olabilir veya doğum kilosu boyu da çok önemli
nurcanbb Bebegin ortalama değerler arasında bence kendini strese sokma benim bebeğim de 37+6 da 3200 48 cm dogdu su an 11 aylık 10 kilo boyuda 75 cm ortalama değerler içinde yani doktor kısa kilosu az dedi vitamin kan baktı normal cıktı doktor değiştir tahlil temizse bizimki gayet normal dedi
Mammamiaa_ nurcanbb doktorumuz dalga geçiyor olmalı 11 aylık 8,5 kilo yok kızım yine de doktor olumsuz bir şey demedi
pittikmantari_ Mammamiaa_ ay gerçekten sabahtan beri çocupa bakıp bakığ kafayı yicem bissürü eksik buldum şurda kemiği elime geliyor burda geliyor felan gerçekten salak gibi beni öyle korkuttu ki
nurcanbb Mammamiaa_ değiştirdim zaten bende öyle bı sıkıntı olduğunu düşünmüyorum insanı bos yere strese sokuyorlar
asao pittikmantari_ ayni durumu yaşadım persentil tablosunda da düşük ama oglum 8 bucuk kilo 70 cm ve 9 aylik erkek bebis dogum kilosu da 3030 6 aya kadar çok iyi gitti bi anda kesti sutum bu hafta çok gitti hastalık gecirdim vs doktor mama başladı kanında ise b12 Asiri düşük cikti maalesef bakalim 2 hafta sonra tekrar gidicez
asao pittikmantari_ aptamil yazdı özel mama yazmadi henuz 2 hafta sonra tekrar kontrole cagirdi heralde kilo alimi boy artması yaşamazsa özel mama yazar djye düşünüyorum
pittikmantari_ asao bende aldım aptamil inşallah şifa olur bebeklerimize aklınıza düşerse sonucunu yazın çok merak ederim ♥️
asao pittikmantari_ insallah faydasını görürüz doktor güne 4 defa 150 cc ver dedi fakat veremiyorum bebegimde icmiyo okadar ınsallah abu sekilde sonuç görürüz 💗