mehtaptiryaki Dün dördüncü ay kontrolü için doktora gittik. dördüncü ayda demir vitaminine başlatılmıyor mu? bizimki dokuzuncu ayda kan tahlilleri yapılıp öyle başlatılır. dedi herkes dördüncü ayda başlamıyor mu
Dmt-01 mehtaptiryaki sanki d vitamini o.demir ilacı için kan tahlili yapılıp öyle başlanıyor.yanlış hatırlamıyorsam tabi.Ben kızıma hiç demir ilacı kullanmadım 1 yaşında kan tahlili verdik değerleri normaldi kullanmadım
newwmommy mehtaptiryaki bizimki de dörtt aylık dün kontrol vardı verdi demir ilacı canım sekizinci ayda da değerlerine bakıcaz dedi
simseklivekalpli mehtaptiryaki 4.ayda başlanması isteniyor. Bizim 2 yaşında eksiklik çıktı 2 yaşta başladık. Öncesinde hiç kullanmadık
mehtaptiryaki Dmt-01 d vitamınını biz dogdugundsn beri kullandik doktor değişikliği yaptım bu böyle söyleyince tuaf geldi burdakı yorumlara baktim 4.ayda baslamıslar ya kafam karisti
Dmt-01 mehtaptiryaki hmm yani ben yanlış hatırlıyorda olabilirm ama ben hiç kullanmadım.İki aylıkken kontrole gittiğimizde 1 yaşında kan değerlerine bakıp öyle verelim demişti kan değerleride normal çıkınca vermedi doktor oyüzden hiç kullanmadım