Goktugmom_ Kızlar iş yaparken dizi film izlemeyi çok seviyorum 😀ama bulamıyorum birde izlediğim diziyi asla tekrar izleyemiyorum Cennet mahallesi dışında 😅 Var mı güzel öneriler eski diziler daha çok hoşuma gidiyor Sıla Aşka sürgün Yaprak dökümü Aşkı memnu Filan baktıklarım
bossmomm Goktugmom_ eski dizileri izledim neredeyse hepsini. Şuan trt 1 de taşacak bu deniz çok güzel onu izliyorum
Hemdem__ Goktugmom_ Mutteşeşem Yüzyıl Kösem Umutsuz Ev kadınları Aramızda kalmasın Elveda Rumeli Hatırla Sevgili 7 numara (Şu an izliyorum )
kader_14 Goktugmom_ muhteşem yüzyıl izlemediyseniz kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim baya sarıyor. Yasak elma da güzel eğlenceli sona doğru saçma oluyor ama ev işi yaparken sarıyor
ipeklim Goktugmom_ Sıdıka ya başladım bende djdj melekler korusun izliyordu bir arkadaşım benimde aklıma kurtlar vadisi düştü hiç izlemedim diye ajshdhsh
bianneo Goktugmom_ gümüş severim, asi çok güzel, yabancı damat izlerim arada, iki aile, sana bir sır vereceğim, aşk bir hayal Bunlar geldi aklıma eski ve sevdiğim diziler özellikle Asi ve Gümüş ☺️
Tosbikveannesi Goktugmom_ Leyla ile Mecnun Hatırla sevgili Ezel Poyraz Karayel Suskunlar Elveda Rumeli aklima gelen bitmiş diziler yayınladığı zaman hiç izlemedim sonradan izleyince çok keyifli oluyor. Edebiyat severseniz de 7 güzel adam ve 5 kardeş dizilerini öneririm izlemesi keyifliydi.