atlasmomyyyyy Hemdem__ klâsik her günkü kahvaltı yumurta ve tahin pekmez. Peynir vs yemiyor asla Öğlen mercimek çorbası yaparım akşam da lahana sarması yoğurt. Aralarda meyve salatalık havuç vs yiyor
Hemdem__ insevo Ben 3 gün kuralı ile vermeye başlamıştım alerjisi varsa anlamak için.Tabi siz bilirsiniz yinede 💐
[silindi] Hemdem__ afiyet olsun kuzuma ❤️ yayla çorbası ve iki çilek yedi kahvaltıya, öğlen su içmediği için mama vericem akşama da Allah kerim 😂
Hemdem__ [silindi] Sağol teyzesi ❤️Oy Umay kuşuma afiyet olsun 🥰Bizimki de su çok içiyor birazını da üstüne döküyor 🤣🤣 Bu arada dün sormuştun ya çiçeğim aşıdan sonra ağrı ateş oluyor mu diye.Ateş ve huzursuzluk oldu biraz uyumadan calpol verdim rahatladı bir sıkıntı olmadı şükür 🙏
Ftet rachelgreen_ ne kadar güzel menü var full protein vitamin kaç kişisiniz evde bu kadar menü var acaba 🤗
rachelgreen_ Ftet teşekkür ederim bebişimle beraber 3 kişiyiz😂😂 her gün böyle olmuyor. Öğlene saydıklarım dünki akşam yemeğimizdi. Yemeğin 2.günü olunca bebeğime veriyorum daha fazla beklediyse vermiyorum ama.
Hemdem__ CuteBadesMama Teşekkürler 18 aylık benimki 😊Sizin bebiş kaç aylık? Ben 1 yaşından sonra bizim yemeklerden veriyorum tuzu ve baharatı az kullanıyorum.Tabi yiyemeyeceği şeyler olunca ayrı yaparım 🤭
CuteBadesMama Hemdem__ iki aydan az kaldı 3 yaşına girecek 🥹 bende aynı mantıkla gittim. 1 yaşından sonra genel olarak beraber yedik, yiyemeyeceğini düşündüğüm yemeklerde ona ayrı hazırlamaya devam ettim. Şu an neredeyse her şeyi yiyor bizimle.
etkafa Sabah yarım tost bir tane yumurta bir bardak süt içti Öğlen çorba içecek Akşam fırında tavuk patates pirinç pilavı aralarda meyve kuruyemiş
nura97 9.5 aylik, sabah muzlu pankek yedi. Ilk kez deniyordun pankeki, ama cok sevdi. Oglene etli sebzeli karisik biseyler yaptim. Aksama hafig biseyler yapicam ama daha ne yapicam bilmirlyorum . Belki oneri olur diye yorumlara bakicam
[silindi] Hemdem__ sağ ol teyzesi 🥰 Yaa iyi en azından ilaçla geçmiş böylece bitmiş gitmiş olsun canım ❤️🫂
oylesinebiri__ Hemdem__ evet emzirmedim fazla bağımlı değil ama gece meme için kalkıyor vermiyorum artık