papatya05 Kızlar kızım 3 buçuk aylık ve kakasını 10 güne bir yapıyordu fakat bugün tam 14 gün oldu hala yapmadı napabilirim dün acele götürdüm röntgen çekildi lavman verdiler ama henüz yapmadım ona alışsın istemiyorum 😔 hiçbir rahatsızlığı yok çok şükür çünkü
melindababy papatya05 14 günde çok ama artık canım lavmanı yap çocuk rahatlasın bence bizimkide kabız bende öyle dedim hep götürmedim 3 gğnde 5 günde bir yapıyordu şimdi gastroya gidiyoruz 2 günde bire düştü şükür sen daha iyi bilirsin ama bi kereden alışmaz bence ya
Marianne papatya05 yaptırın, alışmaz. Kaka içerde durduğu zamanda toksik etki yapıyor, içten zehirlenme başlıyor.
Ebbruc papatya05 idrar tahlili/kültürü yaptırdınız mı hiç ? Benimde oğlum o zamanlarda öyleydi bi gün 11 gün yapmadı doktora gittik ve enfeksiyon tespit edildi. Tedavi uygulandı ve o zamandan beri hiç 4 günü geçmedi
nisaslan58 14 gün çok uzun bir süre bağırsak florasına bence bian önce randevu Alp doktora götürmenizi tavsiye ederim
eminehar papatya05 benim kızım sadece anne sütü alıyor 4 aylık 3 gün yapamadı mahfoldu 14 gün olup nasıl dayanmış çok şaşırdımm ne yapılması gerekiyorsa yaptırın bence yazık çoçuga 3 gün boyunca ıkınmadan mahfoldu benim kızım 14 gün sürse düşünemiyorum
ymrayse papatya05 benim kizim öyle öyle lavman verin benim kizim kaka yapamadikca ateşlendi daha çok zorlandi
papatya05 Kızlar 14.gün yaptı ama bi randevu alıp götüreceğim bebeklerde idrar tahlili nasıl yapılıyor acaba
bianneo papatya05 poşetle alınıyor. Kız bebekse bir tık zor oluyor poşetten çıkabiliyor ama erkek bebekte daha kolay. Biz yaptırmıştık kızıma 2 buçuk aylıktı nasıl olacağı üstünde yazıyor zaten poşeti yapıştırıyorsun onun içine yapmış oluyor bebiş. Bir de çişin yarım saatten fazla beklememesi gerekiyor. Eve gelip bebiş idrarını yapınca da hastaneye götürebilirsiniz bu arada
bianneo papatya05 bizden çocuk doktoru başka bir sebep için istemişti. Ateşi vardı enfeksiyon var mı diye bakılmıştı
nezooo papatya05 bizde aynı durumu yalıyoruz şuan 4 ay 6 günlük 1 ay 6 gündür hiç bir şekilde kendi yapmıyor kakasını 10 günde 1 lavman yapıyoruz karnına bakıldı makatı kontrol edildi herşey normal probiyotik ve fitil kullanıyoruz şuanda da fitille yapıyor 15 gün sonra kontrole gideceğiz nasıl yol izlenecek bilmiyorum ama lavmanı yapın bence çünkü 14 gün ciddi anlamda çok beslenmesi nasıl boşaltım olmadığı için beslenemiyordur da lavmanı yapın ve pazartesi direkt çocuk cerrahisine gidin