ayi879_ Bebeğim üç ay 5 günlük uyurken kundaktan nefret ediyor içinde bunalıyor ama kundak yapmayınca da sürekli irkiliyor kendi kendisini uyandırıyor ne yapacağımı bilemedim resmen ufacık hâliyle benimle kavga ediyor
Pamukhanim_ ayi879_ ben neredeyse hiç yapmadım kızımda sevmedi annem geldikçe yapardı o gidince hemen bozardim uyumazdi
defnesmom3 ayi879_ bende kundak yapmadım hiç kendini uyandırmadi hiç rahat rahat uyudu kundaklasam için rahat etmez biliyorum ben daralırım istemiyo yapmayı olurda uyanırsa sallarsiniz tekrar zaten açılmadan dalar geri
Deletedmom_789 ayi879_ benimki de öyle bende şöyle bir çözüm buldum tülbenti uzun şerit şekilde katlıyorum sadece kol kısımlarına gelecek şekilde kundaklıyorum ama çok sıkı değil sadece çıkartamıyor bağlamıyorum sırtının arkasına sıkıştırıyorum hem çıkartamıyor hem sıkı değil bunu da şuan gece buldum 😁
goncaa42 ayi879_ 2 aya kadar yaptım zorla sürekli kollarını çıkarırdı yapmayı bıraktım ilk başta koları çok gidip geliyor ama sonra rahat uyuyorlar
busmah61 ayi879_ benim oglumda sevmiyo hic ama kundak yapmani tavsiye ederim gunduz yapmadim ama aksam yaptim cunku surekli uyandiriyodu kendisini aglaya aglaya yapiyorum 2 aylik olduk ister sevsin ister sevmesin bence sakin birakma kundagi