KbrCry Kizlar merhaba bebegim kolik bi bebek ve geceleri uyumuyo malesef. Cingene besigini oneriyorlar fakat benim evin tavani kopuk oldugu icin evime yapamam hazirlari. Yerden ayakli olan hamaklar var kullanip memnun olan varmi ve ne marka kullaniyosunuz? Önerilerinize ihtiyacim var 😑
GameProMom KbrCry benimki kolik değil ama uykuya geçişte çok zorlanıyordu , ayaklı hamak bi arkadaşımda vardı onu alıp denedim pek sevmedi mesafe kısa çok sallanmadığı için , şimdi svava hamak salıncak aldım ve baya büyük rahatlıkmış
hilal0411 KbrCry ben trndyoldan 100 TL ye almıştım ama onların uzun kenarına sopa takmalısınız işe yaramıştı uyumuştu
Betulb KbrCry benm bebegimde kolik degil ama cok huysuzdu hamak aldim ise yaradi. Ilk cikan kirmizi hamagi almistim 100 tl gayette memnunum
Hemanjiomluminik KbrCry benimde bebeğim uyumuyor beşikte diye hamak aldık işe o mu yaradı yoksa gaz ilacı mı bilmiyorum
Teachermom KbrCry benim bebek kolik degildi ama gazdan dolayi yatmazdi hamak iyi.geldi gunduz hala hamakta yatqr
YaseminAlya Valla ben letgodan ayaklı hamak aldım resmen kurtarıcım oldu tavsiye ederim her çocuk farklıdır ama denemenizde fayda var
Ferican Rumiki marka hamak aldım gündüz hamakta uyuyor içine oyuncaklarını koyuyorum vakit geciriyor aşırı memnunum