aysed12 Merhabalar 5 aylık oğlum uykusu aşırı bozuk gunduzleri yarim saat anca uyur uyumadığı içinde hep huysuz ağlar, gece de derin uykuya geçerken abartmıyorum 10 15 kere uyanır sallarım geri uyur sizde de öyle mi yoksa bize mi özel yoruldum yahu🤣🥹
Minigim38 aysed12 3 yaşında hala öyle 🥴 sabah 8 de uyanıyor öğlen uykusu yok gece 00:15 daha uyumuyor
biyb aysed12 benimde bebeğim 5 aylık uyku yok gündüz zaten uyumuyo gece de sürekli uyanıyo uykusunun içinde ağlıyo
dgan Bizim de öyle maalesef hiç uyku düzeni kalmadı ne gündüz uyuyor ne gece yaklaşık yirmi gündür öyleyiz ne zaman geçecek diye düşünüyorum
biyb dgan sizin bebişiniz kaç aylık benim bebeğimde normalde gece uyurdu 4ay 25 günlük oldu uykular gitti ağlama kırizleri başladı geceleri uykusunda ağlıyo uykusu var ama uyuyamıyor bi derdimi var bilemiyorum
dgan biyb Şuan 6 ay 4 günlük oldu ve biz bir aydır böyleyiz gecmedi dış sancısı yok dişlerini 4 aylıkken çıkardı ek gıdaya da beş aylıkken başladık alıştı ama anlamıyorum sürekli emmek memede kalmak istiyor her uyandığında agaliyri
dgan aysed12 Ataklar hiç bitmiyor ki yani uyku gerilemesi atağı bilmem nesi derken tükenmişlik sendromuna girdim resmen gündüz yine çok önemi yokda gece bari uyusa bende rahatlasam
biyb aysed12 normalde geçiyordu şu 1 haftadır geçemiyoruz maalesef uyutmaya çalıştığım an ağlamaya bağlıyo
aysed12 dgan gündüz de önemli bence ya valla ben zor kahvalti yapıyorum çünkü kendi kendine durmuyor asla uykusunu alamadigi icin hep huysuz insanda bi sakinlik istiyor ama maalesef gece oluncada uykumuz geliyor bayılıyoruz 🤣
dgan Ben kahvaltı hiç çeşit felan hazirlayamiyorum akşamdan ekmek arası yapıp koyuyorum sabahda uyanınca çay demleyip yiyorum bir aydır onu yapıyorum. 😊