annesininlokumu5 Bu bölüme giden oldu mu hiç ikinci çocuk istiyorum 7 aydır olmadı görünürde bir sorun yok sadece tsh biraz yüksek ilaç kullanıyorum ama engel de değil niye olmuyor bilmiyorum bu bölüme gitmemi önerdi doktor herşeye bakıyolarmış orda giden varmı
adamavi3458 annesininlokumu5 evet 1 coxugum oldu sonrasına 6 yıl olmadı doktor ınterfılıte dedı tup bebek onerdı yaptırdık bı cocugum daha oldu tup bebek sonrası normal yolla 2 cocugum daha oldu
Elfgrn annesininlokumu5 Ben çok gittim 3 yıl sebepsiz olmadı. Eşimde gitti onda da sorun yoktu. Herşeye baktılar ilaçlar verdiler yinede olmadı 2. Yılda bıraktım 3. Yılın sonunda oldu çok şükür , kafadan atınca oldu dedikleri gibi stres çok etken. Eşinizin de bu süreçte gitmesinde fayda var tedavi olacaksa da aynı anda olur biter ilerlersinis.
Nanem123 annesininlokumu5 oldum olası tsh yüksek ilaç kullanıyorum 3. Ayda hamile kaldım kısırlık anlamına geliyor diye biliyorum
selinnsak annesininlokumu5 infeterlite tanı ismi. 1 yıldır korunmasız ilişki olduğunda genellikle bu tanı üzerinden gidiliyor. Kadın doğum Dr na gitmeniz gerekli Dr yumurta takibi yapıyor ona göre ilişki öneriyor ya da aşılma sizden amh değerinizi bakmayı ister eşinizle üroloji bölümüne gidip testi yaptırabilir
beyzambetulum Merhaba sizde herşeye bakiyolar siz de binsorun yoksa eşinizden sperm testi isteniyo sonrasında tedaviye başlanıyor
annesininlokumu5 beyzambetulum ikimizde gidersek aynı gün ikimizede bakıyolarmı acaba sperm testi alıyolarmı hemen
annesininlokumu5 Nanem123 3 ay kullandıktan sonra mı hamile kaldınız ben 2 ay kullanmıştım yazın sonra tembellik ettim bıraktm daha 1 aydır başladım kullanmaya tsh 8 çıktı çok korktum kesin bundan olmuyo dedim ama bazılarıda diyo engel degil böyle hamiıe kalanlar çok var anlamadım ki şimdi 50lik kullanıyorum düşmüştür kesin baktırıcam bi ara. Sizinki kaçtı hamile kaldıgınzda
beyzambetulum annesininlokumu5 eşiniz üroloji bölümünde veriyor sperm testini eşiniz üroloji bolumune gidip söylemeli orada bakarlar
Nanem123 annesininlokumu5 yok hayır ozaman hiç kullanmıyordum düzenli kullandığım söylemez zaten ona rağmen oldu bir sıkıntı yaşamadım
annesininlokumu5 Elfgrn Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok şükürki bir çocugumuz var olmasaydı gerçekten çok takardım bunalıma girerdim şimdide oğlum yalnız olmasın kardeşi olsun diyorum çünkü herkes kardeşiyle oynarken benimki tek kalıyor üzülüyorum bende vicdan yapıyorm
annesininlokumu5 selinnsak kaç kere gittim bi sorun yok dediler sadece küçük kist var dedi oda engel degil her kadında oluyomuş bende sorun tsh galiba onuda kuılanıyorum bakalım ama adet olursam gidip bi hormon testi vermek istiyorum