ayg_503 Oz033603 bende yasmin kullanıyorum en iyisi yasmin ve yaz denildi ama icerik olarak yasmin daha iyiymis bi sıkıntı yaşamıyorum ben herkese her hap uymuyo cerazette kullandım bi ara iyi gelmedi bana o zaman
esraalic Oz033603 zlynda kullanıyorum memnunum sadece adet olmuyorum başka yan etkisi yok bende olmadı kilo vs. Yapmadı
gurbetteanne10 @“Oz033603”#p37735617hamile kalmadan önce Yasmin kullanıyordum yan etkisi çok azdı hamilelikten sonra zylanda kullandım beni mahvetti kanama yaptı sürekli
gurbetteanne10 Oz033603 gerek yok reçeteyle satılmıyor emziriyorsan söyle eczaneye ayrı oluyor kilo konusuda bende hiç yapmadı ama istesemde kilo alamıyorum yapan kişileri duymuştum vücut yapısına göre değişiyor sanırım
ayg_503 Oz033603 henuz 3 aydir kullanıyorum bunu bi sorun yaşamadım ilk zaman bi bas agrisi yapti bende alisinca gecti kilo falan yapmadı kisa zamanda ileride bilmiyorum
prensvemom Ben Yasmin kullanıyorum, gayette memnunum kilo yapar diye de umutlandım ama kilo ve yan etki yapmadı tavsiye ederim