Elfbkrcer Merhaba anneler bebeğim ilk ek gıdaya geçti ben de dün enginar brokoli filan aldım ama biraz fazla almışım herhalde daha yeni yeni yemeye alıştığı için fazla yiyemiyor buzluğa atsam ordan çıkarıp yapsam bişey olur mu ?
hunilimomm Elfbkrcer onlar biraz erken değil mi bizimki hep pişik olmuştu 😂 da brokoli felan yiyince buzlijta birşey olmaz heralde küçük küçük ona göre porsiyinluk hazirlarsan
Aysegulss Elfbkrcer her meyve sebzenin uygun ayı var. Mesela brokoli 8. Aydan önce başlanmaz gibi. İnternetten araştırın buzlukta nasıl saklamanızın daha sağlıklı olacağını
Elfbkrcer Ikrazumra19 Aysegulss Deletedmom277 hunilimomm uygun bir ayı olduğunu ben de biliyorum fakat her sitede farklı birşeyelr yazıyor hangisine İnanacağız ?https://www.instagram.com/p/B9WiEGqjUsW/?igshid=s157r3mkeaz0
hunilimomm Elfbkrcer bebekten bebeğe değişiyor tabiki tadım aşamasında birden yüklenmemek için dedim ben ilk etapta 7.ayinda felan verilir divx düşünüyorum inşallah sizde birşey olmaz
Aysegulss Elfbkrcer pırasa ve brokoli gaz yapan yiyecekler. O yüzden 8. Aydan sonra vermek daha doğru olur. Ama denersin bebeğine etki etmez orasını bilemeyiz. Enginarda alerjik durumuna göre eklersin denersin alerji yapmıyorsa