hamzaefem1726 Çenemde tüyler var esmerim kendim mesela aldırıyorum ya kuaförde 2 gün bilemedin 3 gün sonra hemen çıkmaya başlıyor yine neden bu şekilde oluyor sizce yaa ? Yaşım 27
Beyninizikullanmakucretsizdir hamzaefem1726 hormonlarınıza baktırın sizi endokrinoloji bölümüne yönlendirirler.
suheyla92 hamzaefem1726 pcos yapar ama olabilir mi. Düzensizlik de var mi kadin doguma danisabilirsiniz
hamzaefem1726 Beyninizikullanmakucretsizdir tamam cnm baktırayim ya çok sinir bozucu sürekli cımbız elimde
Beyninizikullanmakucretsizdir hamzaefem1726 kardeşimde de var maalesef onda yumurtalık kisti olduğu için çıkıyordu gerçi şuan çıkıyor mu hiç sormadım 😬 bu durum sizde de var demiyorum ama genelde hormon kaynaklı oluyor.
hamzaefem1726 Beyninizikullanmakucretsizdir randevu alıp baktiricam cnm bayadan beri var bende de oğlum dan sonra arttı biraz
Beyninizikullanmakucretsizdir hamzaefem1726 hayır direkt randevu alınmıyor. Kadın doğum, dahiliye gibi bölümlere gittikten sonra randevu veriyorlar.
hamzaefem1726 Beyninizikullanmakucretsizdir inş ya 1 yaşında oğlum var şu an kendime zaman ayırmaya vaktim yok ama gidip baktiricam
hamzaefem1726 Kuzularinanasi lazer evet ama eğer hormanalardan sa önce tedavi sonra lazer daha iyi olur cnm