zeynoy Kızlar 3,5 aylık bebeğim emmek istemiyor sadece anne sütü alıyor. Biberon ve emzik kullanmıyoruz. Her saat bası emen bebek artık açlıktan bayılmak üzereyken alıyor sadece. Meme reddi mi bu?
Nevsevmom zeynoy meme reddi galiba canım yanına yat emzir altını aç emzir altı açıkken arabada emzir çay kaşığına sağ sütünü ağzına akıt sonra memeni ver ayakta emzirebilirsen ayakta emzir şarkıyla sakinleştiği bi ninni varsa o açıkken emzir ben böyle yendim bir ay sürdü ama döndü çok şükür
Prensin1annesi Canım her saat başı çok değil mi benimkide 3 buçuk aylık 2 saatte bir emiyodu kendi kendine 3 saatte bir emmeye başladı doktor da böyle olması gerektiğini söyledi
zeynoy Prensin1annesi ya ben zorlamıyorum emer uyur kalkar yine emerdi kendi isteği ben bi saat koymadım ne zaman isterse verdim sürekli ama şimdi bi an da bıraktı ve kıyametler kopuyor evin içinde
canimoglum53 Prensin1annesi nence cok degil ne zaman isterse o zaman emiyor benimkide henuz 2 bucuk aylik. Cunku tam bosaltmiyor gogsumu :(( 5dk emiyor en fazla 10. Sonra yarim saat sonra aranmaya basliyor. Ama tam bosaltinca 2 saat kafam rahat :))
zeynoy Nevsevmom evde kıyametler kopuyor herşeyi denedim ayakta oyuncak göstererek şarkıyla süpürge sesiyle yok almıyor pamukçuk olabilir mi ağzı ama dili falan beyaz değil
zeynoy Minikbebe ben o ne zaman isterse veriyordum bi anda bıraktı beni emmeyi normal bi azalma değil :( pamukçuk belirtisi nedir ağzında bi sıkıntı olabilir mi acaba :/
Nevsevmom zeynoy pamukçuğa o kadar yapmaz sevdiği oyuncağı sütyeninin askısına bağla bakalım canım aç kalırsa da biberon verme tamamen bırakır seni sağ kaşıkla ver
zeynoy canimoglum53 evet tam bu biz. ama işte şimdi hiç emmiyor. Mesela gece kalkıyor aç emiyor ama 2/3dk oyüzdende 1saat olmadan yine kalkıyor acaba dedim meme reddi mi yoksa ağzında bişimi oldu pamukçuk falan
Myagz zeynoy ben de başında meme reddi zannettim sen zorladıkça da huzursuz oluyor doktora sordum artık büyüdüğü için kendisi saatini düzenliyor canım üç saat Emmezse bile normal o istediğinde ver düşünme zaten güçlendi hemen boşaltır memeyi o yüzden emme süresine de takılma o aylarda üç saatte bire falan döndü oğlum şu an sekiz aylık diş başladı memeye yapışık desem yeridir yenidoğan gibi