linosko1 2 yaşında kızım 2 haftadır resmen yemek yemiyor bugün hâla kahvalti ile duruyor. Oncesinde de arada yememezlik yapardi ama yine de yedirirdim aç kalmazdi şimdi asla yemeyi kabul etmiyor. Napiyorsunuz sizinkiler ne durumda ne yapabilirim ?
elifff94 linosko1 benim kızım 10 aylık bizde bu durumdayız. Bende diyordum ki 2-3 yaşına gelince yer nasılsa demek ki yemeyen o zaman da yemiyor 😂😂😂
sumeyye114_ linosko1 malesef bişey yapamıyorum 26 aylık 1 aydır yemek namına hiç bişey yok şekeri düşmesin bayilmasin diye kuruyemiş veriyorum bı tek onu yiyor çünkü ne kahvaltı ne öğle ne akşam hiç bişey yok öncesinde de seçici beslenen bı çocuktu ama şimdi hiç yok
linosko1 elifff94 🤭😆 benimki o aylarda yerdi anlamazdi da pek yedirirdim yani. Şimdi her seyin farkinda kandırılmıyor 🥹
linosko1 oylesinebiri__ napmak lazim normal surec mi acaba 2 yasta istah azaliyor evet ama bu derece bilemiyorm
linosko1 sumeyye114_ o kadar iyi anliyorum ki yemek disinda her seye ilgisi var. Tatli seviyor kek yapiyorum onu yiyor pankek krep sevdigi seyleri yapmaya calisiyorum ama asıl yemesi gerekenleri yemiyor ne sebze ne sulu yemek ne de bir corba.