ysfzynp ozdcngz bu postu görmeden 2 dk öncesinde corabini giydirmeye çalışmam peki😀😀 benimkide 2.5 aylık çorap düşmanı sürekli sürte sürte çıkarıyor 😀
hayalperest2310 ozdcngz altta ince bir çorap giydiriyorum üstüne de havlu çorap kaymıyor 54 günlük bebeğim öncesi sürekli sürte sürte çıkarırdı
suheyla92 ozdcngz benmki 20 aylik çoraplı alt giydirince cikaramiyor baska türlü günde 50 kere giydiriyoruz
gizememre ozdcngz canım 15. Aydan sesleniyorum o çoraplar asla ayakta durmuyor günde 1500 kez çorap giydiriyorum 😂
ozdcngz Teşekkürler kızlar bakayım söylediklerinize külotlu çorapta sıkar diye tedirgin oluyorum ama deneyeceğiz mecbur 🌸
AtesPerisi ozdcngz durmuyor külotlu çorap giydiriyorum ayakları hep üşüyor pek ısınmaz içerisi çok sıcak ama ona rağmen ayaklar buz sürekli çıkartıyor eline alıp oynuyor bide 🤣🤣🤣
patlakprezervatif ozdcngz ben giydirmiyorum evde çıplak ayak geziyor 😄. Şimdi 10.ayında bıraktığımda daha küçüktü
ozdcngz Kızlar bugün giydirdim külotlu çorap hiç sürtmedi ayaklarını birbirine ben şok normalde sürekli sürtüyordu hiç durmazdı çoraplarını çıkarana kadar 🤣