Pamukhanim_ asafimkavun hiç etmem sevmem de eşimin ağzından sağolsun hiç eksik olmaz herşeye rastgele eder
Deletedmom2987 asafimkavun rahmetli Can Yücel bunca o… ç..cuğunu nasıl anlatayım küfürsüz demiş daha ne diyim 🤣
_Hera asafimkavun çocuğumun duymadığı bir şekilde ediyorum. Hayatımın önemli parçası kendimi daha iyi ifade ederim 😂😂♥️
alpmila asafimkavun hiç etmem hatta nefret ederim küfürden eşim eder bu konudan tartışırız özellikle trafikte çok ediyor cocukların yanında 🤐
Aklimideliricem Hak edene itinayla edilir😂 heyecanlanınca da edilir rutin konuşurken de edilir lskdksksksk sinir anında etmem 😂
snyck asafimkavun asla etmem kendim ağzıma almayı bile yakıştıramam eşimde sagolsun etmez bide öğretmeniz okulda konuşma tarzima dikkat ederim hep saygı ve kibarlıktan bahsederim ama meslek lisesinde pek mümkün olmuyor
GezginPaNDa asafimkavun günlük hayatımda küfürden hiç hoşlanmam bu beni çok rahatsız eder Bir kadının ağzına ancak Tatlı dil yakışır ancak çok çok öfkelendiğim zaman belki içimden ediyorumdur
sencokbiliyon asafimkavun yerine ve yanımdaki insanlara göre. Normal şartlarda dışarıda çok hanımefendiyimdir. Ama örneğin en yakın arkadaşlarımla bir araya geldiysek ve bir dedikodu ortamı oluştuysa ooooffff.
Beyninizikullanmakucretsizdir Canımı sıkan kişiye küfür ederim, siz küfür edersiniz etmezsiniz beni ilgilendirmez ama ben hakedene sövmeyi severim ajahjaj 😆
bir1anne asafimkavun çok sinirlenirsem ederim nadir de olsa ederim sonra kendime çok kızarım. Duymaktan nefret ederim etmemeye çalışırım.