Melikeseverrr Çocuğum 29 aylık yemek yemeyi hiç istemiyor sürekli oyunlarla vs kandırarak yedirmeye çalışıyorum kilosu ideal ne zayıf ne şişman ama üzülüyorum ben yemek vermesem hiç acıktım demiyor mesela , ne yapmalıyım çocuğu böyle olan var mı
sessi Melikeseverrr benim oğlum 25 aylık asla açım demez dolu dolu hiçbir zaman yemedi 7 aylık arkadaşımın oğlu bile daha çok yer üç kaşığı geçmez porisyonları bende doğdu doğalı oyuncaklarla kitaplarla yediryorum başta blw ile başladık ama sonra kilo alımıda çok az olunca ben yedirdim hep zorlamayla ama 2 yaşından sonra bi tık daha yemek bilincini anladı şimdi doydumu asla yemez zorlamıyorum bazen iki tatlı kalığı yerse yer ..
esraalic Melikeseverrr vitamin değerlerine baktirdiniz mı bende iştahsız diye gittim vitaminleri baya düşük çıktı
Minikcikler00 Melikeseverrr benimkiii 3.5 yaşında çocuğa yemek verme hiç aramaz geçen değerlerine baktırdım herşeyi normal çıktı nasıl oldu anlamadım 😅
Melikeseverrr livanurvealpinannesi61 Süt içmiyor abur cuburda günde 1-2 çikolata yiyor ödül olarak veriyorum onun dışında çok fazla abur cubur yemiyor
livanurvealpinannesi61 Melikeseverrr bitane de yese iştahını kesiyor maalesef. Benim kızım da öyleydi doktor vermiceksin yoksa yemez dedi.
Melikeseverrr Minikcikler00 gerçekten benim çocuğumda öyle çokta hareketli nasıl acıkmıyor anlamıyorum 🙈
sessi Melikeseverrr gelişim eğrisi boyuna kilosuna göre kaçlık dilimde olduğunu gösteriyor türkiye ortalaması 50 oluyor üç ile 97 arası değerleri var mesela üç persentil boy kiloda olan bir çocuk 100 çocuk içerisinde en kısa en zayıf olan demek oluyor