berosunannesi Eşim oyun grubu fiyatı sormuş bir yere ve cumartesi pazar 45 er dk olmak üzere toplam 5 bin tl fiyat vermişler normal mi bana anormal geldi toplam 1 bucuk saat için 5 bin 🥶
KendiEvimdeDeplasmandayim berosunannesi sadece 1hafta sonu mu 5bin. Benim bilgim yokta merak ettim üstte kalsın
denizalismom berosunannesi o aylık fiyat olabilir . Olsa bile çok geldi bana da . Bizim burada saati 150 den başlayan da var 450 den de .
berosunannesi KendiEvimdeDeplasmandayim evet cumartesi pazar her iki gün de 45 er dk imiş şaşırdım valla ben de ilk kez fiyat soruyorum merak ettim normal mi diye 😰 teşekkür ederim 🌸
KendiEvimdeDeplasmandayim berosunannesi rica ederim öyleyse pahalı aylık o civarlarda diye duymuştum bende
berosunannesi denizalismom umarım aylıktır🥵 zaten hiç iyi bi ilçede bile değil tesadüfen orayı sormuş inanamadım
Mryasmin Babam geçen hafta götürdü oğlumu . Bir buçuk saati 350 tlymis 3 seans olursa 3.seans ücretsiz demişler babamda tamam 3 seans olsun demiş o haklarını da bu hafta kullanacak . Aylıktır bence 5 bin .
berosunannesi Mryasmin sizinki çok iyiymiş valla bilmiyorum eşim haftalık 5 bin dediler diyor ama bence yanlış anlamıştır o zaman
momas berosunannesi dün 3 yer ile konuştuk. İlk evimizin dibi aylık 4 ders 2 bin tl. Deneme dersi 700 tl ama aylık alırsan deneme dersi ücretsiz. Saatleri uymadığı için gidemedik. Ders saati 1.5 saat Diğeri 1 otobüsle gitmem gerek deneme dersi 1500 tl aylık 4 ders 5600 tl. Burada psikolog eşliğinde aktivite oluyormuş ayrıca ay sonu psikolog çocuğun gelişimini falan anlatıyormuş aileye. Ders saati 1 saat Sonuncu yer lüks bi yerdi villada bahçeli falan. Aylık 8 bin tl yine 4 ders burada da psikolog varmış. Ders saati 1 saat aktivite 1 saat serbest zaman İlki olsaydı iyi olurdu artık önümüzdeki ay başka saat olursa götürcem. 3 ü de istanbul bahçeşehirde
berosunannesi momas aa çok iyiymiş gerçekten psikolog falan olması da süper. biz bahçelievlerdeyiz eşim isim olarak görmüş ilçeyi bilmiyormuş Gaziosmanpaşadaymış diyor bir de haftalık 5 bin dedi ben de bilmediğim için şok oldum ama yanlış anladı o zaman aylıktır
ninodurbenimadim momas Merhabalar. Ben de Bahçeşehirdeyim, merak ettim bahsettiğiniz oyun gruplarından villalı olanı adı the P… Olan mı? İçinde kafesi de var. İsim vermek yasak mı bilemedim 🤐 ben de 13 aylık kızım için araştırma aşamasındayım da ☺️
canmanayvesuyu berosunannesi bizim de evimizin yakınında bir yer var sormuştum haftada bir kez 1.5 saat aylık 4500 dediler 2 ay alırsak aylık 4000e geliyormuş bana da fazla gelmişti bilemedim piyasayı da
berosunannesi canmanayvesuyu fiyatlara bakılırsa normalmiş o zaman aylık olduğu için ben de bakıyorum araştırıyorum sizin yer neresi
sarikavun berosunannesi hangi sehir icin bilemicem ama bende ankara icin arastirmadayim genelde tek seferlik olanlar 2 civari 4 seans ucretleri de 7 civari. Amansordugunuz yere gore de degisir fiyat araligi.
berosunannesi sarikavun evet değisiyor ama biz de istanbuldayız cok iyi bi yer değildir ilçe kötü çünkü bir de haftalık 5 olamaz bence çok fazla bir de 45+45 dk
[silindi] sarikavun ben biyerle konuştum saati 250 tl dediler ankaradayım bende ama daha gitmedik haftasonu belki götürebilirim