sjhdje Arkadaşlar yutmuyor öyle agzinda bekletiyor sinirlerim bozuldu iyice lütfen akıl verin nasıl yutacak bilmiyorum böyle yapmıyordu bu başladı bide
yasemin0000 sjhdje dönem dönem değişiyor bi gün koca adam gibi yiyorlar bi gün hiç bişe yemiyorlar sakin olun ve ısrarcı olmayın.
Tubay- sjhdje benim oğlum hiç ek gıda yemedi 1 yaşına kadar sıvı bile yemedi yani düşün. Ağızında tutardı oda yutmazdı . Belli bir dnem sonra kendiliğinden yutuyorlar. Şuan 15 aylık yeni yeni ek gıda yiyor zor oldu ama oldu yani çok şükür
melike4195 @sjhdje her zaman mı yapıyor benim oğlumda bu ara böyle yapmaya başladı sincap gibi ağzında tutuyor ama her zaman yapmıyor bunu
sjhdje yasemin0000 ısrarcı olmak istemiyorum ama nasıl olacak böyle bilmiyorum sinirlerim bozuldu iyice mama icicek mecbur
yasemin0000 sjhdje biraz da ona güveniyorlar bir de benim oğlum 9,5 aylık mesela bende salatalığı elmayı ince ince doğrayıp eline veriyorum kendi yerken bende tepiştiriyorum ağzına 😃öyle keyif alıyor şu aralar
sjhdje yasemin0000 mamayida severek degilki yani cocukta genel yeme sorunu var doktora götürdüm idrar tahlili yaptı sorun yok şükür dişten dolayıdır dedi hala hiç disimiz yok