sezerrrr Yeni 1 yaşımıza girdik kızıma her gün yumurta peynir yumurta peynir gıda geldi farklı şeyler yedirmek istiyorum ne tavsiye edersiniz
hamzaefem1726 sezerrrr patataes rendele yada hasla suyunu sık Maydonoz soğan isteğe bağlı kaşar mücver gibi yap o da çok güzel oluyor zeytinyağı az tavaya ver yesin bebiş
3kedili2bebekli sezerrrr kendiniz kahvaltıda ne yiyorsaniz onu yapın melemen yumurta peyniri cesitlendirin zeytin çeşitleri tahin pekmez ev yapımı recel olabilir kuymak krep pankek fırında patates kızartması vs olabilir
Pamukhanim_ sezerrrr menemen, eristeden börek, yulaf lapası, bebek kuymak, pofuduk yumurta, patates tost, kaşık dökmesi, mücver bizim kahvaltıya yaptıklarımız
hamzaefem1726 Tahin muz yeşil zeytin biraz da cici bebe ez hepsini çok güzel oluyor benim oğlum yiyor sabahları kahvaltıda Üstüne cevizde rendele biraz ohh mis
livanurvealpinannesi61 hamzaefem1726 karışım kahvaltı önermiyor uzmanlar siz bilirsiniz tâbi ama ayrı vermek daha doğru. Karışıma alışan bebek ileride ayrı yemiyor. Bana çocuk doktoru karışım yapma ayrı ayrı ver herşeyi demişti.
sezerrrr hamzaefem1726 deneceğim teşekkür ederim bazen patatesi haşlayıp yumurta kırıp tost makinasında basıyoruz
hamzaefem1726 Bal kabağı haşla ez üstüne ceviz o da çok pratik ve güzel oluyor Her gün yumurta yerse bı sure sonra sıkılıyor bebisler Her şeyden tattir ki tadını alsın
hamzaefem1726 livanurvealpinannesi61 karışım da yiyor bebeğim ayrı ayrı da kişiden kişiye değişir bu cnm Yumurta ile karıştırsam da yiyor tek başına da yiyor hepsini
livanurvealpinannesi61 sezerrrr öncellikle karışım vermeyin. Artık herşeyi yiyebilir kahvaltı da . Krep pankek patates tostu menemen kuymak patatesli yumurta börek vs
hamzaefem1726 oylesinebiri__ şeker yok ki içinde şeker koması derken pardon da bal kabağı na şeker ekle demiyorum haşla ver diyorum üstüne ceviz nerde bu şeker acaba
sezerrrr hamzaefem1726 bende değişik birşeyler yapmaya çalışıyorum ama hep yumurtalı omlet yumurtalı bişeyler 😄