43375158 Anneler dünden beri kızımda hırıltı var her nefes elışında değil ama arada hırıltı sesi geliyor sanki balgam birikmiş gibi,doktora götüreceğim ama burada yaşayanlar varsa danışmak istedim.buarada bebegim 2ay 6günlük
-Rukis06- 43375158 biz yaşadık canım hırıltı öksürük vardı doktor küçük diye ilaç vermedi bol bol emzir dedi bok bol emzirdim sürekli burnunu açtım serum fizyolojik ile emzirdiğimde kusarken balgam çıkararak geçti şükür sen yine için rahat etmeyecekse doktora götür çünkü muane de sırtını dinliyorlar ciğere inmiş mi inmemiş ona göre yönlendiriyorlar
_tospikannesi 43375158 canım doktora götür ilerlemesin Allah korusun balgam I atamıyorlarda iyişileşme süresi uzuyor
Mere 43375158 benim oglum da 2 ay 14 günlük bizdede o hırıltı var az arada oluyor bende bugün ögleden snra doktora götürecem sanırım balgam birikmiş
Fndymn Merhaba benimki de 2 ay 7 günlük hırıltı için götürdüm geçen hafta burun damlası verdi doktorumuz aspiratörle çek dedi sırtını pıtpıtlamayı felan söyledi enfeksiyon yokmuş. Göğüs solunumunu izlemek lazım göğüs kanatlaşıyo mu anormal bi görüntü var mı diye. Bi de ilk aylarda olabiliyomus sanırım hırıltılar emerken sesler felan. Götürünce yazın buraya olur mu ♥️