Aselsmommy Beyaz koltukta mavi leke nasıl geçer kardeşim yeni mavi pantolon almış koltuğumu mahvetti sinirden ölüyorum şuan 😂😂
[silindi] Aselsmommy sicak suya çamaşır sodasi ve arapsabunu kat onunla baya çitile bence kesin cıkar ya
nnoktaa Aselsmommy suya birkaç damla bulaşık deterjanı damlatın. Sonra bunu koltuğunuza tampon olarak uygulayın. Ovalamayın leke yayılabilir. Ardından. Duru sulu temiz bir bezle silin.
nnoktaa Aselsmommy Canımız Annemiz, https://mutluresim.com adresine fotoğrafınızı yükleyerek “Direct Links” altındaki bağlantının sonunda yer alan “Kopyala” kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Keyifli Forumlar. 💜
Aselsmommy mrcaslan eşim diyor ki istersen bide ateşe ver kökten çözüm 😂😂😂 arapsabunu ve sirkeyle çıktı çok teşekkür ederim 💘
Aselsmommy nnoktaa ben sildim bıraktım öğle kurusun diye hahahahs kalkayım da temiz suyla tekrar sileyim öfff😂
durueflin1702 Sıcak suya toz deterjan matik koyun eritin, bir tül perde parçası ile silin tertemiz olur, 👍🏼
mrcaslan Aselsmommy Mantıklı ateşe vermek 😀 Bende kan lekesine çözüm arıyorum var mı yardım etmek yoksa yakacam en son koltuğu 😀