deniz2769 Mmutluanneee ben ikisini de tüketiyorum ama birer tatlı kaşığını geçmeyecek kadar keten sütü yağlandırıyor hem
mommyboy Mmutluanneee bir ay oldu keten tohumu salatalara atıyorum, chia da yoğurtlu veya sütlü tarifler var sabah erken kalkıyoruz veya geceden hazırlıyorum öğlen yiyorum kahvaltıda, faydasını görüyorumdur diyeti sporla da destekliyorum youtube dan 😀
Mmutluanneee mommyboy ya ben yulaf chia muz badem ceviz ve sütü ara öğün olarak yiyorum bu yanlış kilo aldırıyor onşar diyenler oldu da
GirayinAslisi Mmutluanneee bunu kahvalti yerine yiyebilirsin ve emin ol kilo vermeye kahvaltida yulaf cok yardimci oluyor sahsen bana oyle oluyor ama ben genel olarak yulaf sut 2 3 kayisi ve 1 hurma katiyorum fazla sey katinca ha bire kalorisi artiyor
mommyboy Mmutluanneee ara öğmde sadece ⅞ badem türk kahvesi vey meyve tüketiyorum. Ara öğün için fazla bence kahvaltıda daha iyi olur birde hergün yapmıyorum
mommyboy Mmutluanneee ben gün kurusu da yiyorum bebeğimede veriyorum hatta yulafla pişirip kabıx olduğunda bu zamana kadar yapmadı tabi değişebilir bebekten bebeğe denemeden bilemeyiz :))
GirayinAslisi Mmutluanneee kayisi gun kurusu yulaf bu tarz seyleri bende surekli tuketiyorum aksine kabizlik sorunu yasiyor arada bebegim