asminlinaaa Kızlar bebeğim 10 aylık henüz dişimiz yok eller sürekli ağızda salyamız var görünürde diş yok etleri kabarık resme göre tecrübeli anneler kaç güne veya haftaya kadar çıkar ? ![](https://hizliresim.com/88zlows
AtesPerisi asminlinaaa Kızım da 5 ay 14 günlük ilk dişi çıktı kökü gözüküyor yani ama sadece salyası var elleri ağzından çıkmıyor ama şükür ishal ateş vs olmadı
sdemir0652 asminlinaaa bizim 7 aylıkken altta iki tane çıktı nasıl çıktığını anlamadık hiç 😅 he kakasında değişme olmuştu ordan anladım sanırım birkaç yerde de okumuştum bikac haftaya çıktı zaten dişler çıkacağı zaman dışkısı da değişik oluyormuş
0yasemin123 asminlinaaa bu diş orda bir beyazlık var zaten 1 haftaya kalmaz patlar zaten yanındaki de hemen ondan sonra çıkıyor
asminlinaaa sdemir0652 biz hastalık geçirdik kakası farklıydı ona yorumladım ben dediğiniz gibi de olabilir
sdemir0652 asminlinaaa hastalık dışkısıyla diş dışkısı aynı mı bilmiyorum ama bizimki ishal gibi de değil kabız da değil arada bişey günde 3-4 kere o şekilde yaptı hep hiç o kadar sık yapmazdı o dönem çok çalışıyormuş bağırsaklar ondanmiş