bebisbebis_ Kızlar bir şey sorucam travertenlere gitmeyi düşünüyoruz giriş ücreti 700 liraymış ama müzekartla girilebiliyormuş ücretsiz müzekart oranın girişinde alınabiliyor mu bir de 10 aylık bebeğim için ücret isterler mi bebekle zor olur mu
CuteBadesMama bebisbebis_ mobilden alın. Uygulamayı indirin 100 lira güncel ücreti. 10 aylık bebeğinize ücret alınmaz.
Ballilokmam11 bebisbebis_ muzekart yıllar önce ordan almıştık ama ücretsiz nasıl bilmiyorum çocuklara ücretsizdi diye hatırlıyorum
Kuzularinanasi bebisbebis_ giriste vardir satilan yer.ordan muzekart alirsin 100 tl bisey.1 yil gecerli hem baska muzelerde vs de kullanirsiniz.cocuklar 18yas alti ucretsiz ztn kart almaniza gerek yok
bebisbebis_ Gul-42 ninodurbenimadim bebekle gezmemin zor olması üzdü inşallah bir kaza yaşamayız🥺 eşimle ilk defa bir tatile gidicez heyecan var biraz
ninodurbenimadim bebisbebis_ Mobil uygulamadan alın hem zamandan da tasarruf. Bebişe giriş ücretsiz . Ama travertenler size uygun olmayabilir inanılmaz kaygan travertenler.Allah korusun. Girmişken Hierapolis’i gezersiniz şahane bir antik kent.😍
ninodurbenimadim bebisbebis_ Yaa ne güzel 😍 Hierapolis de engebeli biraz ama halledilebilir. Travertenler dediğim gibi hem kaygan hem de yer dokulu, basınca ayağınıza batabilecek taşlar var. Çok dikkatli olun, keyifli gezmeler olsun🌸
peri001 bebisbebis_ Geçen ay gittik 100 lira müze kart bebekle zor olur maalesef sling kanguru gibi bişeyle gidebilirsiniz ama yine de güvenli olduğunu düşünmüyorum. oğlum 2 yaşında kaç kez kaydık biz düşmedik ama tepeye çıkana kadar kayıp çok düşen oldu birde biz bilmeden gittik yanınıza ayakkabılar için çanta poşet bişey alın yedek kıyafet mutlaka koyun birde bazı yerlerde çok taş batıyor çıplak ayakla değilde çorapla gezmek mantıklı olurmuş iyi tatiller şimdiden💐