annevebebegiii__ Bir kaç gündür bulantım var test yaptım negatif adetim 2-3 gün gecikti halsizlik üşüme de var anlamadım midem ara ara bulanıyor sizde de oldu mu?
nnoktaa annevebebegiii__ benim regl dönemlerinde mide bulantım baş ağrım olur. Bir de emziriyorsanız vücut direnci düşüyor regl olamadığınız için de miseniz bulanıyor olabilir.
Deletedmom_289 Muhtemelen mideni üşütmüşsün canım bence doktora git ilaç verir doktor bulantına çok iyi gelir
annevebebegiii__ Deletedmom_289 ilaç kullanamam ki emziriyorum ne iyi gelir ki bir kaç gündür bulanıyordu da şimdi daha çok bulanıyor
Deletedmom_289 annevebebegiii__ metpamit diye ismini doğru yazdıysam canım bulantı ilacı var ben hem hamileliğimde hemde emzireken kullandım
annevebebegiii__ nnoktaa ay anlamadım ki normalde olmaz canım bir kaç gündür bulanıyor gecikti adetim bulanıyor mide üşüme de var
nnoktaa annevebebegiii__ üşütmüş olabilirsin. Hormonlar alt üst ediyor dengemizi. Tarçınlı sıcak su iç. Reglinin sökülmesine de yardımcı olur. Şifa olsun inşallah
tugbisssdgshsh annevebebegiii__ yok ben doğum yapali üç ay bir hafta oldu ama bende doğumdan sonra ara ara oluyor bazen ya
tugbisssdgshsh annevebebegiii__ yok kız geçen yaptırdım şükür deilim elhamdülillah Allah’ım isteyene versin