Sedaauykucu Merhabalar 21. Günden bildiriyorum uykusuzluktan sos vermeye başladım sadece memede uyuyan yerinde uyanan bir küçük insan tanesi 🥲 sizler nasılsınız
gokkus7 Sedaauykucu 1 ay 1 günlük bizde aynıyız yapışık geziyoruz beşiğe koyduğum an uyanıyor memede uyuyor 🥹
hayalperest2310 Sedaauykucu 53 günlük hamakta sallanarak uyuyor hamak durdugu gibi uyanıyor meme reddimiz var maalesef baya inat gece uykuları hala düzene girmedi uykusuzluktan yorgunluktan ölcem resmen
ayferalkc Sedaauykucu 21.günden selam sarılık ve huysuzlukla uğraşıyoruz memede uyuyor yatağa koyunca uyanıyor iyi uyusun diye 3 kere de emzirip kucağımda iyiyce dalınca bırakabiliyorum uykusuzluktan gözlerim ağrıyor benimde
hellow Sedaauykucu meme bağımlığı hayırlı olsun:) Ben biberonla besledim bu yüzden uykusuzluk çekmedim hiç
ahfam hayalperest2310 bendede öyle oldu sakın biberon verme iyce reddediyor sütün varsa parmağını ver emsin öyle dene enjektörle gerekirse ver memene geri dönsün ben öyle düzelttim
Sedaauykucu hayalperest2310 40 tan sonra ışık var sanıyorduk 🥲 hayırlısıyla atlatalım bu günleri❤️ evet uykusuzluk çok etkiliyor
Sedaauykucu ayferalkc bizimki 3 saat memede kalıyor em uyu uyan yerine koy yine uyanıyor 🥲 sizde ne kadar sürüyor
ayferalkc Sedaauykucu ilk başlarda 4 saati buluyordu ama artık doyunca memeyi kendi bırakıyor sonrada bas bas bağırıyor 2 saati buluyor arada
hayalperest2310 Sedaauykucu yapacak birsey mecbur veriyorum biberonla 🌸ilk çocugumda vermemiştim ne biberon ne meme aldı baya zorlu gemişti memeyi reddetse bile mamayla beslendiğini bildiğim için kafam rahat ☺️
Sedaauykucu hellow ama kendiliğinden çok memeye düşkün biberonla mama takviyesi yapsam da doğduğu andan itibaren tek sakinleştiği yer meme 🥲