Grupyildizi Anksiyete beni yordu vücudum tepki veriyo artık sağ gogus altım pit pit atiyo gerginlik sürekli kolum boynum geriyo organlarim bile tepki veriyo artık ipac icincede karaciğer enzimim yükseliyor hangini yapıcam bilmem
Mariposa Grupyildizi doktorunuzdan ilaci değişmesini isteyebilirsiniz, onunla beraber terapi alsaniz vucudunuz da ruhunuz da rahatlar diye dusunuyorum . Gecmis olsun 🫀
O1Anne Grupyildizi öncelikle çok geçmiş olsun 💐 size bi kaç tavsiyem izzet güllü dinleyin sonra vitaminlerinize baktırın özellikle b12 ve d vitaminlerine kendinizi çok daha iyi göreceksiniz inşallah 😌
gulyabani Grupyildizi geçmiş olsun umarım en kısa sürede daha iyi hissedersiniz. Bişey sorcaktım karaciğer enzimleriniz yükselince bi belirti veriyor mu acaba sizde bunu anlıyor musunuz kanda mı çıkıyor yoksa sadece
Grupyildizi Mariposa 6 sene oldu ilaç ictinmi karnim sisiyo enzim yukseliyo dahiliyrye gittim karaciğer ulturasyon çekildi kan tahlilleri d9ktora dicem artık ilaç içmem gerek bu böyle olmuycak neden her ilacı ictinmi böyle oluyo sadece antidepresan değil ne içsem böyle midem agriyo enzim yukseliyo
Mariposa Grupyildizi gastro ile birlikte ilac kullanirsaniz daha iyi olur. Antidepresan ilaclar da 1-2 tamne degil ki cok fazla cesit var doktorunuza sikayetinizi anlatin vucudumda da midemde de yan etki yapiyor deyin degistirsin yan etkisi daha az olan ilac versin
O1Anne Grupyildizi niye ya ben dinledim çok iyi geldi bana sadece dinlemeklerde olmuyor aslında gün içimde telkin yapmanızda gerekiyor
O1Anne Grupyildizi olabilir normal karşılamak hepsi bu kitabını aldım okudum sizde alabilirsiniz olabilir kitabını
Grupyildizi gulyabani ilaç içince mide ağrısı aynısını yaşıyorum karnım şişiyor sanki taş yutmusum gibi hissediyorum kanda yüksek çıkıyor ondan mi bilmiyorumda tam olarak