ecosummm Kızlar kızım uzun süredir hasta olmuyordu ama 1. Sınıfa başladı bu yıl ve 35 gün arayla iki kez beta oldu boğaz tonsiliti ve bunda ilkinde ceftinex antibiyotik kullandık şimdi de Deposilin iğne vuruldu ne illet birşeydşr bu başına gelen var mı
Melek00 ecosummm merhaba benim kızımızda başına geldi ayda iki kere birşey soracağım iğne bir tanemi oldu antibıyotik kullanmadan iğne oldu değilmi?
ecosummm Hayır onunla birlikte ben de hemen arkasından hasta olıyırum iki aydır ben de antibiyotik kullanıyorum
Melek00 ecosummm teşekkür ederim cevabınız için bugün bizde olduk ama çok stres olarak olduk iğneyi çok büyüttüm gözümde galıba
ecosummm Melek00 size de çok geçmiş olsun ben de beta dan hep korkuyordum sonrası komplikasyonları fazla diye doktorlar abartma dedi ama tekrar edince korktum sizin de test mi yaptılar
Melek00 ecosummm ilkinde test yapıldı ama ikincisinde test yapılmadan ben evde bıle anladım beta olduğu netti dil şekli boğaz ağrısı ateş sizde test yapıldımı inşallah tekrar etmez
ecosummm Melek00 Melek00 evet bizde birinde silik çizgi çıkmıştı diğerinde kültür pozitif geldi iğne ağrısı 3 gün falan sürdü kızımda üzerine basaması tam