ceylinmomm Selam anneler kızım 7 ay 9 günlük yaklaşık 1 haftadır gece sürekli ağlayarak uyanıyor kucağıma alıncada memede saniyesinde geri uyuyor bazen emiyor bazende öyle yatmak istiyor çekeceğim zamanda tekrar emmeye başlıyor neden olabilir doymuyor mu alışkanlık mı büyüme atagımı sizde de böyle bir durum oldu mu acaba ?
dilox Bebeğim bir yaşına girecek bizde öyleyiz , sık sık uyanma , memesiz uyumama durumu var özellikle geceleri 2 3 aydır böyleyiz , sizinkisi diş olabilir ayrılık kaygısı olabilir , alışkanlık olabilir , bebekleri anlamak kolay değil🤷♀️
ceylinmomm Bir sorum daha olacak 🌸🌺 Ek gıda dönemindeyim ama püre şeklinde ben yediriyorum kendi kendine yemesi için yumuşak havuç patates brokoli makarna falan versem boğulur mu diye çok korkuyorum herhangi bir problem olur mu boğulma vs 🥲 siz kaç aylıkken başlamıştınız ?
ceylinmomm Ama bir haftadır böyle öncesinde uyuyordu altıncı ayına girdiğinde dişleri ağrı yapıyor diye uyanıyordu şimdi de bir haftadır yine hep huzursuz yani uykuda uyanıyor Memedee geri uyuyor alt dişinin yanlarını da sürekli isiriyor acaba diş mi çıkarıyor gene bilemedim 🤷♀️